facebook

«Успіхи і проблеми інноваційних змін у НУШ» – опитувальник від ІМЗО

Опитування анонімне і має на меті оперативно реагувати на потреби й запити вчителів.

Інформує Всеосвіта.

Сучасну реформу освіти в країні та державну програму «Нова українська школа» неможливо реалізувати без нових інноваційних інформаційно-телекомунікаційних технологій. Теперішні діти за своїм інтелектуальним потенціалом стоять на щабель вище від своїх сучасників, які навчались в українській школі ще в 2000 році.

Як стверджують учені, IQ нинішніх школярів становить 130 одиниць, а не 100, зафіксованих 15 років тому.

Саме тому шкільна освіта має базуватись на нових інформаційно-комунікаційних технологіях та освітніх моделях, без яких Концепцію НУШ, як одну з найважливіших її складових та освітню реформу загалом впровадити неможливо.

Для того, аби впевнитися в поширенні, впровадженні та результатах ІТ-технологій у початковій школі, Інститут модернізації змісту освіти вирішив провести опитування для вчителів «Успіхи і проблеми інноваційних змін у початковій школі».

Опитування анонімне і не має на меті когось дискредитувати, зазначають в ІМЗО.

Таке опитування створене, щоб оперативно реагувати на потреби й запити вчителів, а також налагоджувати тісну співпрацю щодо впровадження Концепції НУШ в шкільну практику початкової школи з урахуванням реального стану справ у закладах загальної середньої освіти.
Надати відповіді на запитання опитувальника в ІМЗО просять до 20 січня 2021 року.

Чтайте також:  Про похвальні листи у НУШ

Пройти опитування можна за посиланням:
https://docs.google.com/forms/d/1_bGSKdQBmGb-z79RIKxDafObUCuhU7YTUMLRTkcToHQ/viewform?edit_requested=true

Джерело.


Повернутись вверх