facebook

CanSchool:нові можливості для школярів та батьків

Сьогодні освітній процес активно перейшов в онлайн. Школярі займаються у зумі, по скайпу, і багатьом навіть подобається таке незвичне навчання! Звичайно, в Україні це тільки зараз, у зв’язку з карантином, набуло масового поширення. Але за кордоном метод дистанційного навчання практикують давно і діти, і підлітки, і дорослі.

Що це дає? По-перше, економія часу, а часто і грошей (транспортні витрати та ін.) По-друге, якість, яку можна отримати тільки у професіоналів – ліцензованих викладачів, не покидаючи квартири, офісу.

Є й інші плюси, доступні школярам 7-9 класів, які приходять на навчання в міжнародну школу CanSchool.

Однією з головних переваг навчання в школі є те, що учні CanSchool можуть претендувати на стипендії і отримують їх від топових міжнародних вузів, що для українців, які мають один шкільний атестат, практично нереально.

Крім того, і випускники, і вступники в CanSchool мають повний юридичний супровід на період всього навчання, аж до вступу, оформлення віз та іншого.

Незаперечним плюсом є і величезний вибір новітніх, актуальних предметів, які постійно змінюються, доповнюються в рамках профорієнтації та подальшого вибору затребуваної професії.

Такі предмети, як «Технологія Блокчейн», «Комп’ютерні науки», «Наука про дані», під керівництвом канадських педагогів і кураторів – носіїв мови з різних країн, у CanSchool проходять виключно англійською, що дозволяє під час вступу до вищих навчальних закладів забути про мовний бар’єр і в разі необхідності з легкістю скласти будь-які мовні іспити.

І найважливіше здобуття школярів після дистанційного навчання в CanSchool – офіційний міжнародний атестат, з яким приймають на навчання топові університети Англії, Канади, США, Італії, Іспанії, Голландії та ін. країн без підготовчих курсів (економія 1-2 роки).

Крім можливостей, які дає міжнародна школа CanSchool (постійний моніторинг нових навчальних програм, дистанційний план занять, вибір предметів і кураторство, професійна допомога у виборі вишу і факультету, подача документів на стипендію і до вишу, оформлення й подача віз та інше), учні користуються й іншими можливостями, які надають університети і про які адміністратори постійно інформують учнів і батьків.

Вступ до американських університетів

Наприклад, ви знали, що в США полегшили вступ до вишів на 2021 рік (можливо, продовжать)? Це здається неймовірним, але саме в цьому році, у зв’язку з тим, що на планеті коронавірус, вступити до американських вишів простіше, ніж будь-коли.

Багато топових університетів скасували складні іспити (інформацію потрібно уточнювати на сайтах конкретних університетів):

  • університети рівня Cornell, Boston «обіцяють», що не будуть  у цьому році вимагати іспити SAT або ACT (general);
  • університети рівня Caltec, Harvard, Yale, MIT «дають слово» не вимагати SAT Subject Test

Країна-мрія? Раніше навіть не претендували на вступ до Америки? Можливо, тепер саме час?.. Не бійтеся втілювати мрії разом з лідерами ринку освітніх послуг, такими як CanSchool, де ви отримуєте гарантії якісної освіти і подальшого вступу, профорієнтаційного і юридичного супроводу. Школа пропонує програми для різних вікових груп, починаючи з 13 років.

Вища освіта в Канаді

А що зараз відбувається в Канаді? Як стверджує наш експерт – канадський адвокат, засновник міжнародної школи Інна Коган, – Канада в період карантину для іноземних студентів, які навчаються в країні, виділяє фінансову допомогу.

Іноземні студенти мають право нарівні з громадянами отримати фінансову допомогу в розмірі до 500 доларів в тиждень. А це до 2000 у. о. на місяць! Крім іншого, вступити до вузів Канади можна і в умовах карантину. Багато коледжів спростили вступну кампанію і приймають онлайн тест.

Заінтриговані? Хочете навчатися в Оксфорді, Гарварді, університеті Торонто Раєрсон і отримати затребувану спеціальність? Вже зараз можна зробити перший крок на шляху до цієї мети. Реєструйтеся на вступне тестування і приходьте в CanSchool!

Поставити всі питання можна за телефоном 096-253-30-93 (Вайбер, WhatsApp, Telegram).

Наталія Габрильчук


Повернутись вверх