facebook

Експертка з виховання поділилася лайфхаком, як зупинити істерики в дітей будь-якого віку – навіть підлітків

Експертка з виховання поділилася лайфхаком, як зупинити істерики в дітей будь-якого віку – навіть підлітків

Нік Бауерс, колишня директорка школи та мама двох доньок, поділилась порадами, як зупинити істерики в дітей будь-якого віку, зокрема й підлітків. Жінка не схвалює покарання в момент емоційного обурення, натомість вона пропонує зробити паузу та дати підліткам подумати.

Своїм лайфхаком фахівчиня поділилась у ТікТок. Вона зазначила, що дітям потрібно давати вибір, якими саме будуть наслідки їхніх дій.

Ви можете запитати: “Ти хочеш виконувати чотири години домашніх справ або втратити право водіння?” або “Хочеш пропустити цю вечірку чи хочеш залишитися без гаджетів на вихідні?” – каже експертка.

За її словами, коли дорослі дають своїй дитині вибір, вона, найімовірніше, не буде сперечатися з ними щодо свого покарання. Жінка підкреслює, що такі дії допомагатимуть деескалувати ситуацію.

Такі методики колишня вчителька стала використовувати після того, як побачила, як спілкується одна мама з її школи зі своєю донькою. Жінка лаяла дитину, а дівчина виглядала збентеженою та наляканою. За її словами, вона неодноразово також опинялась у такій ситуації, а завдяки таким лайфхакам їй вдалося налагодити стосунки зі своїми доньками.

Чтайте також:  Менше говоріть, більше запитуйте. Як допомогти дитині адаптуватися в новому класі чи школі

Джерело.


Повернутись вверх