facebook

Практичці завдання для 1-4 класів НУШ

Практичці завдання для 1-4 класів НУШ

Онлайн платформа «Розвиток дитини» спільно з Освіта.ua пропонує сучасні навчальні матеріали та завдання, створені за програмою Нової української школи.

Завдання будуть корисними креативним учителям, які працюють у початкових класах, та батькам, які розуміють, що індивідуальні заняття з дітьми у цікавій формі обов’язково принесуть дивіденди у майбутньому.

Використання розвиваючих завдань для учнів 1–4 класу допоможе легко й невимушено розвивати дрібну моторику учнів, їхнє логічне, образне та абстрактне мислення.

Окрім того, робота з оригінальними завданнями поступово формуватиме в учнів посидючість, уважність та здатність до концентрації.

Застосовуючи елементи гри під час виконання завдань, дорослі зможуть знизити рівень тривожності, що особливо актуально не лише для учнів 1 класу, які тільки адаптуються до шкільного життя, а й для всіх дітей під час військових дій.

Завдання для 1 класу Нової української школи розподілені за тижнями відповідно до програми і мають 33 тематичні розділи (тижні). Також для зручного використання пропонуються наскрізні завдання з різних тем. Виконання таких вправ дозволить зробити навчання першачків цікавим і змістовним, але ненав’язливим.

Завдання для 2 класу зручно розподілені на 9 тематичних блоків, також присутній блок наскрізних завдань з різних предметів. Такі додаткові завдання можуть використовуватись як педагогами у ролі роздаткового матеріалу для закріплення чи відпрацювання отриманих на уроці навичок, так і батьками для зацікавлення вивченням шкільних предметів.

Чтайте також:  НУШ: окозамилювання чи «винні вчителі»?

Завдання для 3 класу об’єднані у 9 тем відповідно до програми, також пропонуються наскрізні завдання та вправи для рефлексії. Кожна тема містить декілька десятків завдань з української мови, математики, курсу «Я досліджую світ». Використання завдань дозволить урізноманітнити закріплення вивченого матеріалу та зацікавити дітей вивченням нових фактів.

Завдання для 4 класу розподілені відповідно до 9 тем, які вивчаються протягом навчального року. Також вони містять наскрізні завдання з української мови, математики та курсу «Я досліджую світ» та завдання для рефлексії, які допоможуть педагогам чи батькам організувати якісне повторення та змістовний відпочинок для дітей.

Усі завдання для 1–4 класу Нової української школи можна скачати й роздрукувати на чорно-білому або кольоровому принтері чи завантажити на особистий гаджет.

Звичайно, можна використовувати завдання, завантаживши їх на свій електронний пристрій (комп’ютер, планшет) та зберігши в окремій папці для подальшого використання у будь-який зручний час з монітору. У такому випадку діти будуть записувати розв’язання або відповідь в окремий зошит.

Але кращий результат матиме виконання завдань, роздрукованих на папері. Адже так дитина не лише виконує безпосереднє завдання, а й одночасно розвиває дрібну моторику, відчуття кольору, творчу уяву тощо.

ПРАКТИЧНІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ

Джерело.


Повернутись вверх