facebook

За ширмою яскравої рекламної кампанії НУШ ховалося купа недоробленої програмної роботи: Сергій Шкарлет

За ширмою яскравої рекламної кампанії НУШ ховалося купа недоробленої програмної роботи: Сергій Шкарлет

Міністр освіти і науки України зазначив, що наразі в МОН виправляють усі помилки попередньої влади.

Інформує Всеосвіта.

Етапи реалізації Нової української школи від самого початку були стратегічно не продумані й не сплановані. За ширмою яскравої рекламної кампанії Нової Української школи ховалося купа недоробленої програмної роботи. Про це заявив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет під час онлайн-брифінгу «100 днів роботи на посаді Міністра освіти і науки України»

Я вже говорив, що НУШ – це важлива і потрібна реформа освіти в Україні й саме нам вдалося зробити подальші кроки в її розвитку, – зазначив Сергій Шкарлет.

Він додав, що зараз команда МОН виправляє усі недоліки й робить це дуже оперативно:

На основі державного стандарту Базової середньої освіти Міністерство освіти розробило та затвердило «Типову освітню програму для 5-9-х класів».

Розпочали розробку модельних навчальних програм для 5-9-х класів.

Кабінетом міністрів України затверджено план заходів національної стратегії безпечного освітнього середовища в Новій українській школі на 2021 рік.

Міністр освіти підсумував, що в результаті плідної роботи МОН отримали комплексний і виважений документ, який враховує всі інтереси дітей і досягає цілей Нової української школи.

Чтайте також:  “Ми виховуємо, формуємо, навчаємо освіченого українця”: як учителі 5–6-х класів розуміють реформу НУШ і чого бракує для її впровадження

Джерело.


Повернутись вверх