facebook

Фаховий молодший бакалавр

Рейтинги вступників на фахового молодшого бакалавра

Під час вступної кампанії 2020 року рейтингові списки вступників на спеціальності фахового молодшого бакалавра у всіх навчальних закладах України публікуються на сайті інформаційної системи Вступ.ОСВІТА.UA.

Онлайн-платформа створена з метою забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до закладів вищої та фахової передвищої освіти та інформування абітурієнтів, їх батьків, освітніх експертів та інших зацікавлених осіб про перебіг вступної кампанії.

Рейтингові списки абітурієнтів публікуються за кожною спеціальністю окремо у період, коли відбувається подання заяв про вступ до закладів освіти та зарахування вступників на навчання.

У рейтингових списках зазначаються конкурсні бали, результати вступних іспитів та інша інформація, що необхідна для повного інформування зацікавлених осіб про перебіг вступної кампанії.

Інформація, що розміщена на сайті Вступ.ОСВІТА.UA, отримана з Єдиної державної бази з питань освіти на підставі укладених договорів із Державним підприємством «Інфоресурс».

На сьогодні на сайті розміщена інформація про всі заклади вищої освіти в Україні, що здійснюють прийом абітурієнтів на навчання для здобуття ступеня фахового молодшого бакалавра, молодшого бакалавра, бакалавра та магістра.

По кожному закладу вищої освіти надається інформація про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, контактна інформація приймальних комісій тощо.

Чтайте також:  Реформа старшої школи: кількість предметів скоротять, 45% випускників вирушать до ПТУ

Інформаційна система «Вступ.ОСВІТА.UA» також надає статистичні дані вступної кампанії минулого року по кожному закладу освіти України.

Джерело.


Повернутись вверх