facebook

10 святкових поробок до 8 березня

10 святкових поробок до 8 березня
Оригінальні ідеї поробок із паперу до 8 березня.

Міжнародний жіночий день – це чудова нагода для учнів, щоб висловити подяку своїм мамам, бабусям, сестрам і педагогиням за турботу, ніжність та теплоту. Але що подарувати у цей день? Звісно, можна обмежитися традиційними квітами та цукерками. Утім, значно цікавіше зробити подарунок власноруч! Та й приємний емоцій він викличе значно більше.

Спеціально до свята весни ми підготували для вас добірку з 10 яскравих поробок. Вони прості у виконанні та не залишать байдужими нікого!

1. Квіти з сюрпризом
Поробка у вигляді квітів – безпрограшний варіант подарунка. А якщо у кожному бутоні сховати солодкий сюрприз? Це вдвічі приємніше! Замість цукерок можна помістити всередину квітки маленьку іграшку. Навіть коли цукерки будуть з’їдені, букет усе одно даруватиме безліч позитивних емоцій!

2. Подарунок для книголюбів
Книжка – чудовий варіант подарунку. Але ідеально вгадати смаки вдається не завжди. Що ж робити? Підготуйте тим, хто обожнює читати, корисний подарунок: закладку. Наприклад, у вигляді милої коали з не менш милим дитинчам. Такий подарунок підніматиме адресату настрій щоразу, коли він відкриватиме книгу. Заради цієї усмішки варто постаратись і зробити креативну поробку!

Чтайте також:  Патріотичний сценарій останнього дзвоника під час війни

3. Орігамі у вигляді серця
Процес створення орігамі – непросте завдання, але все не так складно, якщо робити все за інструкцією. Як щодо створення поробки у вигляді серця? Не бійтеся, у вас вийде! Просто зробіть усе так, як на відео, і вам вдасться створити паперову красу. Головне – не поспішайте!

4. Веселий песик
Ще один варіант подарунку для всіх, хто любить книжки! І для тих, хто не хоче загубити важливий розділ у підручнику. Зробіть власноруч закладку у вигляді веселого песика у краватці (лишень подивіться, який діловий!), який гарантовано буде піднімати настрій кожного дня!

5. Конверти у вигляді тваринок
Хочете оригінально вручити листівку з побажаннями? Можна її покласти у саморобний конверт, виконаний у техніці орігамі. Виходить так, що ви даруєте подвійну насолоду адресату – теплі слова у листівці та нестандартний конверт!

6. Паперові зайчата
Подарунком можна помилуватися і поставити на поличку. А ще він може стати чудовою забавкою! Наприклад, у цьому відеоролику авторка пропонує поетапне виготовлення із паперу кроликів, з якими точно не доведеться нудьгувати! Ними можна просто гратися, а можна використати для створення сторітелінгу!

7. Закоханий ведмедик
Ми часто забуваємо говорити близьким людям про те, як ми їх любимо. І свято весни – чудова нагода, щоб віддячити нашим рідним та близьким за те, що вони для нас роблять. А цей ведмедик, який тримає у лапках велике сердечко, скаже про почуття без слів!

Чтайте також:  Патріотичний сценарій останнього дзвоника під час війни

8. Святковий ангел
Така поробка точно сподобається всім! Вона ніжна, красива та дійсно універсальна. А ще – вона може бути з сюрпризом! Заховайте у кишеньку янголятка приємний подаруночок – цукерку, листівку з побажаннями чи, може, вирізане з кольорового паперу серце.

9. Паперові квіти
Зазвичай на 8 березня жінкам дарують букети з живих квітів, але, на жаль, вони швидко зів’януть. А от вишукані паперові квіти радуватимуть значно довше! Хоч і техніка виконання доволі проста, втім, поробка виглядає неймовірно і точно змусить посміхнутись.

10. Орігамі у вигляді тюльпанів
Тюльпани вже стали одним із символів весни. А якщо на свято або просто так, без приводу, подарувати своїй близькій людині тюльпани, виконанані у техніці орігамі? Вони прикрасять інтер’єр та неодмінно надихнуть адресата на власну творчість.

Ви можете скористатись ідеями з цієї статті, а можете пофантазувати і вигадати оригінальні поробки самостійно. Не забувайте, що для того, аби підняти настрій близькій людині, не варто чекати на свято! Будь-який день можна зробити особливим, якщо побажати дорогим людям гарного дня, сказати комплімент, подякувати за добрі справи чи подарувати поробку.

Джерело.


Повернутись вверх