facebook

Гороскоп для педагогів на березень

Гороскоп для педагогів на березень

Інформує Всеосвіта.

Журналісти «Всеосвіти» продовжують астрологічну традицію для освітян. Зорі у березні  підготували усім знакам подарунки, але які? Читайте у індивідуальному передбаченні:

Овни
Традиційно ініціативні та сміливі
Бажання посперечатися і довести свою правоту у Вас в крові. В березні зорі рекомендують вам знизити вимогливу планку до своїх учнів. Дозвольте собі у цьому місяці більше часу провести з рідними, а не в школі за журналами.

Тільці
Працьовиті гурмани
Березень буде для вас магнітом для грошей. Вам вдасться вдало відкласти надходження на відпустку. Поміж педрад та заповнень звітностей, знайдіть час зустрітися з друзями.

Близнюки
Комунікабельність – ваше все
У березні до вас будуть прихильні усі: і колеги, і учні, і рідні, і друзі. Скористайтеся цим і не прогавте свій шанс на приємні подарунки долі, що підготував вам цей місяць. Попри все – не витрачайте гроші направо і наліво.

Раки
Далекоглядні емпати
Перший місяць весни вимагатиме від вас змін. Доведеться добре попрацювати над собою, щоб нарешті позбутися від непотрібних стереотипів і, першочергово, поміняти робочі застарілі принципи.

Леви
Постійні та рішучі
У березні зорі рекомендуватимуть вам спуститися з небес на землю. Контрольні за вас ніхто інший не перевірить і в журнал не виставить. Не вирішуйте також дистанційні непорозуміння на емоціях і виберіть курс на весну з правильним настроєм.

Чтайте також:  Позапланові перевірки шкіл і садочків в Україні: голова ДСЯО натякнув, кому готуватись і що їх чекає

Діви
Уважні та надійні
Якщо вам здається, що ваші учні все роблять неправильно, видихніть і розпочніть цей діалог з своєї вимогливої позиції. Зверніть також увагу на здоров’я – уникайте перевтоми. У березні буде приємний сюрприз від керівництва школи.

Терези
Доброзичливі та розсудливі
У цьому місяці ви отримуватимете багато приємних новин. Усе, до чого братиметесь на роботі, складатиметься ідеально у пазл. Забудьте на найближчі чотири тижні про імпульсивність у діалогах з директором.

Скорпіони
Амбіційні та інстинктивні
Для щастя у березні вам потрібно небагато – щоб все було по-вашому. Тому для досягнення своїх професійних цілей ви користуєтеся усіма можливими методами. Так можна досягти нових сміливих висот. Дійте, час слів залишіть у локдауні.

Стрільці
Прямолінійні генератори ідей
Початок весни запропонує вам нарешті зібратися і внести чіткі рамки у розклад уроків. Відтак знайдеться час на те, на що на дистанційці постійно бракувало. Продумайте стратегічно все, щоб завершити навчальний рік на «ура»!

Козероги
Завзяті стратеги
Березень – гарний час для активізації всього, що було на паузі. Вам буде вдаватися все. Вдячність керівництва та учнів не забариться. Вчіться відпочивати правильно для відновлення внутрішнього ресурсу.

Водолії
Яскраві індивідуалісти
Місяць буде насичений несподіваними подіями. Для педагогинь березень підготував хвилюючі пригоди, а для чоловіків знаку – обнадійливі фінансові питання. Не впадайте у крайнощі на роботі.

Чтайте також:  «ЯКИЙ ГРЬОБАНИЙ СОРОМ, шановні вчителі!», — Катерина Гольцберг

Риби
Мудрі адепти
Місяць відкриє вам нові кар’єрні перспективи. Навчіться приймати, а не тільки віддавати. Наполегливість покаже управлінцям вашого ЗЗСО вашу результативність у кращому світлі.

Джерело.


Повернутись вверх