facebook

Подякуй матусі: подарунок своїми руками до Дня матері

«Всеосвіта» підготувала для вас чудову саморобку, аби найкраще висловити свою любов до мами та ТОП-5 найцікавіших традицій святкування в інших країнах.

Інформує Всеосвіта.

Зовсім скоро у кожну домівку постукає дуже зворушливе свято – День матері. Міжнародне вшанування матусь одночасно відбувається у 40 країнах світу (у другу неділю травня). Усього це свято відзначає 85(!) держав, демонструючи свою шану матусям. Цьогоріч в Україні свято випадає на 12 травня.

Погодьтесь, дорогі подарунки – це не найголовніше для душевного свята. Тому пропонуємо вам згадати ті часи, коли «найкращим маминим подаруночком» були ви і ваші золоті рученята. Проявіть свою увагу та любов, створивши подарунок hand-made, а ми вам у цьому охоче допоможемо;) «Листи вдячності» точно не залишать байдужим жодне материнське серце!

До того, щоб потішити вашу матусю лишилось усього 3 кроки!

Крок №1

Безкоштовно завантажте та роздрукуйте файл із заготовками (3 аркуші). Перший аркуш – основа для вашої саморобки (з розміткою для конвертів), другий – з шаблонами конвертиків і третій листок – зі словами вдячності, які ви й «надсилатимете» вашій мамі. У вашому розпорядженні 6 макетів основи з різним розміщенням конвертів та 24 барвистих дизайнів конвертів.

Чтайте також:  Патріотичний сценарій останнього дзвоника під час війни

Крок №2

Охайно виріжте заготовки конвертиків та «листи вдячності» (аркуш з основою саморобки знадобиться пізніше). Зігніть по пунктиру клапани конверта та склейте три клапани між собою (один широкий та два менших). Повторіть це з усіма конвертами, необхідними для поробки.

Важливо!Мастити шов клапанів клеєм потрібно дуже обережно, аби не приклеїти їх до задньої стінки конверта.

Крок №3 
Приклейте конвертики, зовнішньою стороною до аркушу-основи (як зображено на фото). Для того, щоб полегшити вам розміщення конвертів, на основі спеціально зроблена розмітка. Вирізані «листи вдячності» або написані власноруч (на звичайному аркуші) свої теплі привітання помістіть в кожен конверт.

БЕЗКОШТОВНО завантажити заготовки для саморобки ви можете за посиланням:
https://vseosvita.ua/library/lubij-matusi-129592.html 

Вуаля! Приємний подаруночок готовий!

Джерело.


Повернутись вверх