facebook

Гороскоп для педагогів на лютий

Гороскоп для педагогів на лютий

Інформує Всеосвіта.

Журналісти «Всеосвіти» не претендують на позицію гуру в астрології, але підготували цікавий та пізнавальний огляд зіркових знаків для освітян на цей місяць.
Не гайте ні хвилини, шукайте своє індивідуальне передбачення у списку прогнозів:

Овни
Традиційно ініціативні та сміливі
Ось хто у цьому місяці буде «на гребені хвилі». Ні перевірка у школі, ні «люті» заяви МОН не виб’ють вас зі своєї колії. Проте, будьте обачні, щоб ваша впевненість не зіграла з вами подвійну гру. Так, щоб у результаті не розгрібати наслідки цунамі керівництва.

Тільці
Працьовиті гурмани
Попереду у вас продуктивний місяць, але давайте будемо чесними – інакше у вас не буває. Навіть ЗНО на носі не виведе вас з рівноваги. Чітко слідуйте своїй інтуїції і зорі подарують вам приємний подарунок.

Близнюки
Комунікабельність – ваше все
Зірки радять педагогам-близнюкам терміново взятися за освоєння нового навику чи напрямку діяльності. Неважливо, хімік ви чи географ, багатогранність вашої натури без пошуку нових вершин не знайде спокою.

Раки
Далекоглядні емпати
Лютий для вас буде вдалим, незважаючи на витівки ваших учнів та професійні виклики від адміністрації ЗЗСО. Не хвилюйтесь. Ці збурення лише зайвий раз продемонструють усім вашу стійкість.

Леви
Постійні та рішучі
У лютому на вас чекає багато виховної та публічної роботи. Це дозволить вам ще раз відчути себе незамінною складовою вашого педколективу. Так, клопотів чимало, але у цьому всі ви. Слів вдячності, поваги та винагороди за таку сумлінну участь буде достатньо.

Чтайте також:  Як зміняться зарплати вчителів у 2024 році, – розповіли в МОН

Діви
Уважні та надійні
У лютому вам пощастить – місяць буде плідним на бонуси у зарплатні та гарні новини вдома. Ваші професійні доробки будуть помічені керівництвом та отримають по заслузі у найближчий час.

Терези
Доброзичливі та розсудливі
У цілому вас чекає вдалий місяць. Усі ваші учні нарешті після локдауну і безкінечної дистанційки нарешті візьмуться за голову та почнуть наполегливо штурмувати підручники. Не знаємо, як їм це вдаватиметься, але ви оціните їхні старання на славу.

Скорпіони
Амбіційні та інстинктивні
У лютому вам стане у пригоді ваша інтуїція – на вас чекає багато турбот. Тішить те, що вони принесуть вам цінні дари у майбутньому. Загалом зорі пророкують вам успіх, головне, прислухуйтесь частіше до свого серця.

Стрільці
Прямолінійні генератори ідей
Не стримуйте себе, коли ваша душа бажає нових горизонтів. Навіть якщо немає можливості, бо відпустка ще не скоро, організуйте для свого класу або рідних екскурсію чи похід у цікаві околиці. Така пригода надихне вас на захоплюючий початок весни.

Козероги
Завзяті стратеги
Єдине, що ви маєте пам’ятати у лютому – це те, що для ваших учнів ви безсумнівний авторитет. Може не завжди вони це показують, транслюючи захисні маневри у спілкуванні, але ви ж насправді знаєте, що вимогливість та прагматичність не всі ваші козирні риси. Спробуйте змінити тактику, щоб вивести ваше спілкування з ними на новий рівень.

Чтайте також:  Позапланові перевірки шкіл і садочків в Україні: голова ДСЯО натякнув, кому готуватись і що їх чекає

Водолії
Яскраві індивідуалісти
Є думка, що майже усі педагоги цього знаку яскраві темпераментні люди, які постійно виносять рутину буднів за рамки своїх класів та вигадують черговий геніальний план, який врятує все людство. У лютому зірки рекомендують вам максимально поділитися своїм космічним креативом з учнями, як мінімум, навчивши їх розрізняти свободу від вседозволеності.

Риби
Мудрі адепти
У цьому місяці у вас є всі шанси отримати визнання. І це не дивно: хто ще стільки часу присвячує своїй роботі? Можна піти й іншим шляхом – почати займатися репетиторством, заробити купу грошей та нарешті полетіти на Мальдіви. Що б ви не обрали – ваші друзі, знайомі і навіть учні обов’язково вас підтримають.

Джерело.


Повернутись вверх