facebook

Всеукраїнська школа онлайн: опубліковано перші п’ять відповідей на поширені запитання

Всеукраїнська школа онлайн: опубліковано перші п’ять відповідей на поширені запитання

  • Не виходить зареєструватися, що робити?

Уважно подивитися інструкцію на сайті в розділі «Як користуватися» . Можливо, саме там є всі відповіді. Якщо не прийшов лист активації — перевірити папку зі спамом або рекламою, можливо, він потрапив саме туди. Таке буває. Якщо нічого не спрацювало, написати нашій чемній та швидкій службі підтримки на [email protected].

  • Чи є платформа ВШО обов‘язковою?

Ні. Ми переконані, що найкращий спосіб завоювати користувачів — запропонувати корисний та якісний продукт. Платформа створена для допомоги учням та вчителям, і кожен може сам вирішувати, як нею користуватися.

  • Чи замінить Всеукраїнська школа онлайн звичайні школи?

Ні. Ми прагнемо, аби кожен учень та вчитель в Україні мав рівний та вільний доступ до якісного навчального контенту, що пройшов експертизу та відповідає державним стандартам. Існування такої платформи як ВШО — запорука сталого освітнього процесу та рівномірного доступу до знань, а також найкраща світова практика. Проте, жодна одна онлайн-платформа не замінить справжню школу, в основі якої — людський контакт та живе спілкування вчителя та учнів. Всеукраїнська школа онлайн також не має такої мети. Ми тут, аби допомогти вам!

  • Чи буде інформатика/трудове навчання/інший предмет?

Ми тільки завершили першу стадію розробки. У планах — створити контент, який поступово покриє всю навчальну програму. В січні почнеться новий етап роботи, і перелік предметів може розширитися. Ми збираємо та передаємо всі ваші відгуки та побажання!

  • Коли з‘являться нові уроки?

Вони з’являються прямо зараз! Щотижня ми оновлюємо платформу та завантажуємо нові уроки, тому слідкуйте за оновленнями.

Чтайте також:  Реформа старшої школи "скоротить" кількість предметів, – експерти

Джерело.


Повернутись вверх