facebook

Учні захищають педагога, який змусив їх присідати із муляжем снаряду

Учитель «Захисту України» з Квасилівського професійного ліцею після інциденту звільнився.
Акція «Всеосвіта здійснює бажання»

 


Таке рішення педагог прийняв після того, як у соцмережах з’явилось відео уроку, під час якого учні присідають із муляжем снаряду. Таке покарання вчитель Олександр Нагорняк вигадав через запізнення та погані оцінки школярів, передає телеканал «Сьогодні Україна».

Колеги захищають вчителя і кажуть, що він мав бездоганну репутацію.

Дисципліна в нього була на заняттях – однозначно. Взагалі скарг не надходило, ні до мене, ні до директора. Про це дізналися з соцмереж, – запевнила заступниця директора ліцею Людмила Кравців

Виправдовують вчинок Олександра Нагорняка і його учні, які присідали. Кажуть, що вчитель вимогливий лише до тих, хто пропускає уроки та отримує двійки. Тож образи на нього не тримають.

Сам же педагог, який пройшов Афганістан, телефоном розповів, що нікого з учнів принизити не хотів:

Ті хто курить, дозволяють собі на 10-15 хв запізнитися на урок. Хто уроки не вчив, двійок не ставив. У них було право вибору – або двійка, або щось робити.

Однак, у Рівненському управлінні освіти дії вчителя називають неприйнятними:

Хотів, щоб все було ідеально, як у збройних силах. Заклад освіти – це не військова частина. Тут дещо інші методи в роботі педагога, – прокоментував заступник начальника управління освіти Рівненської облдержадміністрації Петро Коржевський.

Чтайте також:  Чому діти за останньою партою поводяться погано: освітянка дала поради вчителям, як це виправити

Директора ліцею такою оштрафували через те, що не повідомив про інцидент.

Джерело.


Повернутись вверх