facebook

Ляшко: 30 жовтня будемо дивитись, що робити зі школами

За словами головного санітарного лікаря, ситуація вимагає переглядати протиепідемічні заходи

В Україні спостерігається зростання кількості випадків захворювання на коронавірус, що спонукає переглядати протиепідемічні заходи.

Про це у ефірі Громадського радіо сказав головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Це спонукає переглядати протиепідемічні обмеження, які діють на території нашої країни. Що ми можемо вважати вже майже рішенням: щойно була Національна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де ми виступали з міністром освіти Сергієм Шкарлетом і 641 постановою встановлено карантин і запропоновано змістити канікули для навчальних закладів з 15 по 30 жовтня. Після 30 жовтня будемо далі дивитись, що робити з шкільною освітою», – сказав головний санітарний лікар.

Він також нагадав, що закладам вищої освіти буде запропоновано перейти на дистанційну роботу з 15 жовтня по 15 листопада.

Окрім того, за словами Віктора Ляшка на засіданні Кабінету Міністрів буде розглянуте питання продовження карантину до 31 грудня 2020 року.

Як відомо, Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій підтримала позицію Міністерства освіти щодо проведення шкільних канікул з 15 по 30 жовтня та перехід закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти на дистанційну форму навчання з 15 жовтня по 15 листопада 2020 року.

Чтайте також:  "Маніпуляція вдалась": українська вчителька на прикладі історії про хлопчика і сік пояснила, як треба виховувати дітей

Джерело.


Повернутись вверх