facebook

Автор петиції про заборону дистанційного навчання хоче заборонити військовий збір та інтернет 5G

Будь

Нещодавно «Всеосвіта» опублікувала новину про те, що дві електронні петиції, зареєстровані на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України, закликають заборонити дистанційну освіту. Водночас, одна з петицій – № 22/096970 – набрала понад 40 000 голосів. Повна назва звучить так: «Скасувати і заборонити дистанційну освіту масового характеру! Вона є неякісною! Результат буде невтішним для наступних поколінь українців! Повна деградація освіти! В результаті виросте суспільство споживачів і рабів!».

Просимо заборонити на законодавчому рівні масову дистанційну освіту на території України, адже вона має руйнівний характер для розвитку кожного маленького громадянина в цілому!

Дистанційна освіта прийнятна лише індивідуально і за вибором кожного окремого учня. Якщо держава підтримає цей режим дистанційної освіти, то в результаті у нас у країні виростуть тільки споживачі та раби!

Дистанційна освіта в масовому характері не несе нічого нового і розвивального для всіх дітей! Всі діти повинні бути рівні! І мати право на якісну і безоплатну освіту на території України!

Дистанційна освіта руйнує все, що раніше було збудовано і сформовано у дитини для її гармонійного розвитку! Заборонити масову і дистанційну освіту! – йдеться у тексті документа.

Петицію створила Старовойтова Євгенія Сергіївна. Її авторству належать ще два електронних документи.

Чтайте також:  У МОН розробили вимоги до випускників педагогічних вишів

У першій петиції № 22/096968 порушується тема скасування обов’язкового воєнного збору, який стягується із зарплат українських громадян:

“Скасувати обов’язковий військовий збір, який примусово стягується державою із заробітних плат українських громадян! Громадяни України проти війни! Поки стягується військовий збір – триватиме війна на Донбасі! Скасувати та заборонити законом військові збори назавжди! Слов’яни – мирний народ!”

Друга петиція № 22/095926 закликає заборонити підключення 5G-Інтернету на території України:

“Заборонити встановлення і підключення 5G Інтернету на території України! І тим самим заборонити проводити експерименти над громадянами України, адже встановлення 5G Інтернету спричинить його випромінювання, і людські органи перегріватимуться у понад 100 раз ніж дозволено міжнародними документами безпеки! Результат встановлення 5G – це рак! Пухлина! Смерть! А на дітей випромінювання впливає сильніше у кілька разів!”

Проаналізувавши ці три петиції, ми помітили спільні риси, які вказують на те, що автор може бути маніпулятором або фейком:

 

  • Петиції написані виключно російською мовою
  • Текст петицій поданий капслоком з величезною кількістю знаків оклику.
  • Позиції, викладені у петиціях, повноцінно не аргументовані та не містять відповідних фактів.
  • Вирази, які фігурують у тексті петицій, викликають сумніви щодо змісту документа та позиції самого автора.
Чтайте також:  Україні потрібні успішні сантехніки, а не лише юристи: заступник міністра освіти і науки

 

Будьте обережними та уважно переглядайте документи, під якими хочете залишити свій підпис!

 

Джерело.


Повернутись вверх