facebook

Цікава наука та правила за допомогою мемів: українські вчителі створили корисний ютуб-канал

П’ять українських вчителів створили власний ютуб-канал Enjoy The Science, за допомогою якого намагаються зацікавити учнів наукою. І їхні відео корисні не лише дітям, а й дорослим.

 

До прикладу, на ютуб-каналі вчителька мистецтва доводить, що малювати може кожен, а вчителька української мови пояснює правила за допомогою жартів і мемів.

 

Педагоги створюють україномовний освітній науково-популярний контент, бо хочуть показати, що наука — це круто, а навчання — це захопливо й драйвово. Вчителі намагаються зацікавити учнів наукою, виховати в них допитливість та відкривати з ними щось нове щодня.

Творче мислення: як розвинути креативність у дитини – підбірка порад та ігорТворче мислення: як розвинути креативність у дитини – підбірка порад та ігор

Так, вчителька природознавства Єлизавета Саєвич говорить: “Коли я згадую, що світовий океан вивчений лише на 5%, це мене надихає та мотивує навчати дослідників та ділитись із ними своїм натхненням та цікавістю до світу”.

Дивіться відео, де пояснюють правила української мови за допомогою мемів:

ARVE Error: Mode: lazyload not available (ARVE Pro not active?), switching to normal mode




Чтайте також:  Безгін: Набагато дешевше зробити дорогу і придбати автобус, ніж утримувати будівлю, в якій вчиться 10 дітей

Джерело.


Повернутись вверх