facebook

Сертифікація вчителів 2024: стало відомо, хто показав найгірші результати

Сертифікація вчителів 2024: стало відомо, хто показав найгірші результати

Найгірші результати на сертифікації вчителів 2024 року показали педагоги математики. Зокрема, взяти участь у другому етапі зможуть лише 187 працівників освіти. 286, із тих, хто брав участь у незалежному оцінюванні, не склали іспит.

Такі дані оприлюднено на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Там повідомили, що загалом перший етап сертифікації успішно пройшли 1436 педагогів.

З вчителів української мови та літератури не склали оцінювання 101 освітянин, натомість у наступній частині зможуть взяти участь 473 педагоги.

Кількість вчителів початкових класів, які не пройшли перший етап сертифікації склала 602 педагога, успішно склали оцінювання 776 представників освіти.

Учасники сертифікації, які набрали менше 60% від максимальної кількості тестових балів, не склали іспит, тож не допускаються до наступного етапу незалежного оцінювання.

Інформацію про допущення до участі у другій частині вчителі отримали в особистих кабінетах.

Нагадаємо, другий етап сертифікації вчителів математики, української мови та літератури відбудеться в період з 5 по 8 квітня, початкових класів – 26-30 квітня. Він передбачає самооцінювання педагогічної майстерності. Взяти в ньому участь можуть педагоги, які успішно склали першу частину.

Чтайте також:  Буде два напрями: які важливі зміни готує для учнів реформа старшої школи

Джерело.


Повернутись вверх