facebook

Що подарувати вчителю на 8 березня: ідеї для цікавого подарунка

Що подарувати вчителю на 8 березня: ідеї для цікавого подарунка

Хоч 8 березня відходить у минуле як свято стереотипів, це досі гарна нагода сказати слова вдячності вчителям за їхню важливу працю та освіту українських дітей.

Тому, якщо раптом хочеш привітати свою вчительку з цим днем, тримай ідеї, що подарувати вчителю на 8 березня.
Що подарувати вчителю на 8 березня: оригінальні ідеї для подарунків
Обирати подарунки для вчителя на 8 березня — доволі складно, адже часто ми знаємо лише їхній професійний бік. Але є варіанти універсальних подарунків:

  • Сертифікат до СПА. Думаємо, не знайдеться тих, хто не бажає сходити на масаж або інші приємні процедури для тіла. Придбай один або навіть більше сертифікатів, щоб вчителька могла потрапити у СПА декілька разів.
  • Сертифікат на придбання декоративної або доглядової косметики. Аби не прогадати, подаруй такий сертифікат, щоб вчителька могла самостійно обрати, що їй більше потрібно, підбираючи засоби під індивідуальні побажання.
  • Набір ароматичних свічок. З початком війни ми всі зрозуміли необхідність мати вдома свічки, але ароматичні свічки не лише освітлюють темряву, але й дарують чудовий аромат для оселі.
  • Солодощі. Але не звичайні солодощі з магазину, а, наприклад, шоколад ручної роботи, виготовлений з натуральних какао-бобів. Його смак відрізняється від звичайного, тому якщо вчителька полюбляє солодке, це стане гарним подарунком для неї.
  • Набір цікавої літератури. Вчитель — це людина, яка точно має уподобання в певній науці чи сфері. Подаруй вчителю літератури повну збірку віршів поета, але краще не зі шкільної програми, а для вчителя хімії — книгу про останні досягнення в цій науці.
  • Красивий букет квітів. Так, це типово, але все ще приємно. Збери красивий букет з різних квітів та трав, і не забудь потурбуватись про декор. Якщо знаєш, які квіти любить вчителька, сконцентруйся саме на них.
  • Сертифікат на цікаве хобі. Не бійся дарувати вчителям гарні враження. Урок верхової їзди або скелелазіння можуть стати чудовим презентом для вчителів, які прагнуть отримувати новий досвід. Але враховуй вік, стан здоров’я і вподобання — не всі можуть погодитись на таке
Чтайте також:  Що відбувається з підвищенням зарплат вчителям: офіційна відповідь МОН

Ідеї подарунків на 8 березня: що ще можна додати
Ми маємо ще декілька варіантів подарунків, якщо не вражають попередні:

  • Парфуми. Існує багато запахів, які точно пасуватимуть твоїй вчительці. Знову ж таки, можеш подарувати сертифікат на покупку парфумів, якщо боїшся не вгадати з ароматом.
  • Натуральне мило. Вони виготовляються із додаванням ефірних олій, тому їхній аромат без перебільшення неймовірний.
  • Набір фруктів. Але відходь від стереотипних яблук і мандаринів. Є фрукти, які ми оминаємо в супермаркетах, але вони не гірші за звичні для нас груші або сливи: папая, джекфрут, пітахая, лічі, рамбутан та інші.
  • Відвідування антистрес-клубу. Так, вони існують і готові запропонувати дієві засоби боротьби зі стресом: биття тарілок, чашок, склянок та іншого посуду. Бо всі іноді потребуємо вивільнення наших емоцій.
  • Екскурсія в нове місце. Забудь про кіно або музеї, як щодо екскурсії на равликову ферму або пасіку з можливістю особисто добути мед? Знайди таке місце, про яке вчителька навіть не здогадувалась і подаруй один, а краще декілька квиточків, щоб вона могла взяти із собою ще когось.
  • Набір смачних чаїв. Звісно, не пакетованих з магазину, а справжніх трав’яних чаїв. Гарний приклад — китайський сорт чаю Шен Пуер, який настоюється 20 років. Думаємо, що смак в нього абсолютно неперевершений.
  • Прикраса. Це може бути золото або срібло, але є багато прикладів прикрас ручної роботи від майстрів, які створюють аксесуари з мінеральних каменів, якщо дорогоцінні метали надто дорогі.
  • Дегустація вин. Це не про вживання алкоголю, а про філософію створення напою, різноманітні технології, сорти винограду і навіть видів деревини для бочок, які надають кожному сорту вина неповторного смаку. Якщо поблизу є винний льох, то подаруй вхідний квиток з можливістю дегустувати вина.
Чтайте також:  "Не звинувачуйте у всьому вчителів!" Лікарчук дав чотири поради, як мотивувати молодих педагогів йти працювати в школу

Зазвичай ми дуже багато зусиль вкладаємо в те, що подарувати вчительці на 8 березня, але не забувай, що будь-яке привітання починається зі слів. Знайди декілька побажань вчителю, щоб подякувати за її щоденну роботу.

Можливо, 8 березня стає неактуальним у його старому значенні, але помічати людей та їхню працю ніколи не перестане бути важливим.

Джерело.


Повернутись вверх