facebook

Умови участі в конкурсі серед шкіл України та призовий виграш 150 000 грн та інші призи.

Вчитися, гратися та спілкуватися з однолітками — щоб жити повноцінним життям, дітям необхідна енергія.

Ми набираємось сил з їжі, яку споживаємо, а тому вкрай важливо, щоб харчування містило корисні мікроелементи та поживні речовини. Молочні продукти є джерелом користі для нашого організму, адже необхідні для зміцнення кісток і зубів, білків, що потрібні для будівництва клітин і м’язової тканини, а також вітамінів, які підтримують імунну систему.

Щоб привернути увагу громадськості до важливості вживання молока та молочних продуктів для зміцнення здоров’я молодого покоління, формування у дітей шкільного віку усвідомленого ставлення до здорового харчування і сприяння регулярному забезпеченню школярів молоком як додатковим харчуванням, щороку відзначається Всесвітній день шкільного молока!

Разом з нашими друзями Знаїмо раді повідомити, що цьогоріч з нагоди свята стартує конкурс #День_шкільного_молока_2023 для закладів освіти України!

Як закладам освіти взяти участь у конкурсі? ⬇️

✔ Заповніть реєстраційну форму Учасника: https://bit.ly/44SEimd

✔ Сплануйте тематичні заходи про користь молока та молочних продуктів, привернення уваги до проблеми здорового харчування з фокусом на молоко та молочні продукти.

✔ Проведіть заходи та підготуйте звітну презентацію, додавши повну описову частину подій, фото та посилання на відео.

✔ Завантажте презентацію на гугл-диск та надішліть посилання на неї на пошту організаторів до 4 жовтня.

Чтайте також:  "Спочатку дітей вчать за планшетами, а потім дивуються, що вони не можуть переказати кілька абзаців": психолог пояснив шкоду ґаджетів...

Подарунки чекають своїх переможців!

Читайте деталі на сторінці організаторів (bit.ly/3Ew0hnX) і тут (https://bit.ly/45SfZpe)

Заходи проводяться компаніями «Люстдорф», «Молочний альянс», «Клуб сиру», «Молокія», агропромхолдингом «Астарта-Київ» у співпраці з Українським інститутом розвитку освіти та за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

 

Джерело.


Повернутись вверх