facebook

Доброчесність за шкільною партою – про що новий курс для підвищення квакліфікації вчителів?

Доброчесність за шкільною партою — про що новий курс від Офіс доброчесності НАЗК?⚖️

‍ «Навчати(ся): що розповісти про доброчесність на уроці» — це новий пізнавальний курс підвищення кваліфікації для вчителів.
Як доброчесність пов’язана з корупцією та чи впливають вони одна на одну — дізнаєтеся на курсі. Крім практичних навичок, ви отримаєте дієві інструменти для роботи зі школярами з теми антикорупції та доброчесності.

☝️Чому важливо говорити про доброчесність на уроках? Організація економічного співробітництва та розвитку виявила, що молодь, яка пройшла освітні програми громадянської освіти, частіше відмовляється від корупції та не толерує її прояви. Тому вчителям потрібно надати учням і ученицям необхідні цінності та навички для успішного та активного майбутнього.

Для цього курс спрямований не лише на теоретичні знання, а й на те, щоб навчити освітян формувати ціннісні моральні якості школярів і розвивати їхнє критичне мислення. Після проходження курсу вчителі зможуть упроваджувати нові методики навчання, виховання та розвитку учнів.

Що ж там на курсі?
7 занять, які занурять у тему антикорупції та доброчесності;
практичні інструменти для роботи з учнями та виховання справжніх лідерів;
ексклюзивні інсайти, які розкриють вашу творчість і удосконалять навички роботи зі школярами.
Кортить чимдуж розпочати курс? Долучайтеся до платформи Study.NAZK — https://cutt.ly/hws6Irgf — все там!

Чтайте також:  Бізнес на сертифікатах: Навіщо деякі вчителі скуповують їх десятками та які є «ліки» від недоброчесності

‍♀️Залишилися питання? Звертайтеся до Людмили Сливи, заступниці керівниці Управління просвітницької роботи та навчальних програм — [email protected].

Джерело.


Повернутись вверх