facebook

Домашні завдання онлайн: як організувати змішане навчання за допомогою електронного журналу

Відтепер усі освітяни можуть використовувати можливості електронного журналу та впроваджувати його в будь-який формат навчання.

Навчальний рік уже розпочався і перед освітянами постало чимало викликів, пов’язаних з організацією освітнього процесу. Як допомогти учням та студентам адаптуватись до нових умов? Як організувати навчання в умовах пандемії? І головне, якщо змішаному навчанню бути, то як реалізувати домашні завдання у режимі онлайн?

Усі ці запитання могли б лишитися без відповіді, але “Всеосвіта” завжди приходить на допомогу, і цього разу ми хочемо презентувати для вас чергову новинку, без якої у навчальному році не обійтися. За численними побажаннями користувачів сайту наша команда розробила зручний електронний журнал, й ми готові озброїти педагогів зрозумілим функціоналом і допомогти у його реалізації.

Варто зазначити, що зв допомогою цього сучасного функціоналу будь-який педагог зможе створювати домашні завдання онлайн, перевіряти роботи учнів, давати їм новий матеріал на вивчення і відстежувати прогрес виконання завдань у режимі реального часу.

Детальніше про те, як користуватися онлайн-журналом на порталі “Всеосвіта”, розповіла креативна директорка, головна редакторка та співзасновниця освітнього проєкту Леся Литвиненко. Вебінар на тему “Платформа “Всеосвіта” для змішаного навчання. Домашні завдання в режимі онлайн та електронний журнал для якісного контролю знань” можна переглянути в записі у будь-який зручний час та замовити, за бажанням, сертифікат із підвищення кваліфікації.

Чтайте також:  "Діти знають, хто їхній ворог". Молодий вчитель Руслан Циганков – про дружбу з учнями, проблеми освіти і прапор Росії...

Джерело.


Повернутись вверх