facebook

Триває вступ до коледжів випускників 11-х класів

14 липня завершився термін подання заяв випускниками 9-х класів для навчання за кошти державного бюджету у закладах фахової передвищої освіти та розпочалося приймання заяв до закладів фахової передвищої освіти від випускників 11-х класів.

За словами міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, станом на 19 липня на основі базової середньої освіти створено та активовано понад 74,7 тисячі електронних кабінетів, а також подано майже 139 тисяч електронних заяв.

На основі повної загальної середньої освіти створено та активовано понад 82 тисячі кабінетів, на базі фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста та молодшого бакалавра майже 17 тисяч.

Нині до закладів фахової передвищої освіти від випускників 11-х класів надійшло 4069 електронних заяв. Такі вступники зможуть подати заяви на бюджет і контракт.
Вступ за індивідуальною усною співбесідою, творчим конкурсом триватиме до до 5 серпня. Вступ за результатами НМТ (ЗНО) – до 31 серпня.

Вступники до закладів ФПО на основі 11-ти класів можуть скористатися сільським коефіцієнтом. Він доступний для зареєстрованих у селі осіб, які цьогоріч здобули повну загальну середню освіту в школі на території села.

29 липня розпочнеться приймання заяв до закладів вищої освіти від вступників на основі повної загальної середньої освіти або диплома фахового молодшого бакалавра, молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра.

Джерело.


Повернутись вверх