facebook

Важливо: у МОН повідомили про додаткову, третю сесію з іноземної мови

У Міносвіти опублікували графік додаткових сесій та умови складання іноземної мови на третій сесії.

 


Для вступників у магістратуру, які не змогли з тих чи інших причин скласти чи бажають перескласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, 31 жовтня проведуть спеціальну третю сесію. Відповідний наказ опублікований сьогодні, 21 липня 2020 року, — повідомили в МОН.

Як і минулого року, результати третьої сесії ЄВІ можна буде використати для вступу лише на контракт. Третя сесія — платна, вартість окремо визначатиме Український центр оцінювання якості освіти.

Реєстрація на третю сесію триватиме з 14 до 25 вересня, а сам іспит відбудеться 31 жовтня. Пункти проведення ЄВІ створять у 9 містах: Вінниця, Дніпро, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Слов’янськ, Одеса, Херсон, Харків.

Реєстрація на третю сесію ЄВІ відбуватиметься за таким самим алгоритмом, що і на основну сесію. Важливо, що перед цим вступникам необхідно обов’язково уточнити, чи передбачені правилами прийому обраного ЗВО додаткові строки прийому заяв, конкурсного відбору та зарахування в магістратуру.

Також Українським центром оцінювання якості освіти сьогодні, 21 липня 2020 було опубліковано графік додаткових сесій з інших предметів:

24.07 — фізика;

28.07 — математика;

29.07 — іспанська;

Чтайте також:  "Інакше діти виїдуть разом із батьками". У МОН назвали мету №1 у школах Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра і Миколаєва

30.07 — французька мова;

31.07 — німецька мова;

03.08 — англійська мова;

04.08 — українська мова і література;

05.08 — біологія;

06.08 — історія України;

07.08 — географія;

10.08 — хімія.

Джерело.


Повернутись вверх