facebook

У Мелітополі батьки протестують проти розкладу уроків для школярів

У Мелітополі батьки протестують проти розкладу уроків для школярів

Батьки учнів Мелітопольської школи №1 в Запорізькій області виступили проти занять у дві зміни, тому що це незручно для учнів. За словами батьків, через уроки у такі години діти не можуть відвідувати додаткові гуртки та секції.

Джерело:ria-m.tv

Батьки наголошують, що вони зранку на роботі, тож не можуть контролювати дітей, а це впливає на якість освіти. Окрім того, майже всі секції та гуртки в місті працюють у другій половині дня, коли наші діти займаються в школі.

З цією проблемою батьки школярів пішли до мера Мелітополя Івана Федорова. Міський голова підтвердив, що в школі №1 дійсно є велике завантаження і необхідність у другій зміні, але особисто він не бачить в цьому проблеми.

На своєму прикладі я наведу, що приблизно, половину шкільного віку я вчився в другу зміну. Для батьків, напевно, був якийсь дискомфорт. Але я не впевнений, що це впливає на якість освіти,– відповів Федоров.

Батьки запевняють, що через уроки в другу зміну діти не мають можливості відвідувати додаткові гуртки.

Тому Іван Федоров доручив профільному заступнику розробити розклад позашкільних занять так, щоб враховували можливість для занять дітям, які навчаються в другу зміну в школі.

Чтайте також:  Від "камер зберігання" до місць розвитку: в Україні готують масштабну реформу дитячих садків

Джерело.


Повернутись вверх