facebook

Не нудно про науку: в Україні стартувало дитяче шоу “Шо? Як?”

Науково-популярне шоу покликане показати дітям, що наука дуже цікава, й вона допомагає зрозуміти довколишній світ.

Звідки береться світло? Як бачить змія? Що можна побачити у космосі? Такими запитаннями діти часто засипають дорослих, й часом не отримують на них відповіді. Та тепер маленькі глядачі можуть дізнатися про всі секрети, що таїть в собі наука, адже в неділю, 12 липня о 8:15 годині ранку, на суспільному телеканалі UA:Першийстартувала прем’єра дитячої пізнавальної програми «Шо? Як?».

Юним глядачам пропонують пізнати світ науки разом з роботесою Юкі та її помічником, генетиком і геронтологом Олександром Колядою. Разом вони пояснюють із наукової точки зору природу різноманітних явищ, з якими ми стикаємося щодня, і підтверджують пояснення прикладами й практичними експериментами.

До того ж, команда допитливих дітлахів допомагає ведучому досліджувати довколишній світ, проводити експерименти та вивчати закони природи. Також запрошені популяризатори науки своїми розповідями про роботу існуючих у природі явищ наблизять юних глядачів до справжнього світу відкриттів вчених. Кожен випуск науково-популярного шоу присвячений новій темі.

Дитяча програма «Шо? Як?» не про навчання, а про те, що наука – це дуже цікаво, адже вона про наше життя, вважає менеджерка проєкту Олександра Малевич.

Чтайте також:  Батьки оніміли: навчальний рік у школах різко скоротили

Графік виходу програми:

Переглядайте шоу щонеділі о 8:15 годині ранку по дві серії поспіль на телеканалі UA:Перший. Повтор програми транслюють щосуботи о 8:20 годині ранку.


Повернутись вверх