facebook

Вакцинація більшості педпрацівників до 1 вересня дозволить розпочати навчання у школах без дистанційки, – МОН

У якому форматі проходитиме навчальний процес залежатиме від епідемічної ситуації.

іністерство освіти та науки розраховує, що до 1 вересня 2021 року більшість педагогічних працівників зроблять щеплення проти #COVID-19. Про це розповіла заступниця міністра освіти та науки Любомира #Мандзій на презентації результатів дослідження «Пояснити 30%: Як українці оцінюють освіту та вступ в умовах пандемії».

Ми розраховуємо, що більшість педпрацівників будуть провакциновані до 1 вересня, це дозволить розпочати навчання у закладах освіти без дистанційних процесів. Але все це залежить від епідемічної ситуації, – наголосила Мандзій.

Втім, заступниця міністра освіти і науки додала, що елементи дистанційного навчання так чи інакше будуть застосовуватися.

Щодо можливості щеплення проти COVID-19 дітей віком від 12 років, Любомира Мандзій зауважила, що рішення про залучення тих чи тих категорій громадян до кампанії вакцинації залежить від рішення Міністерства охорони здоров’я.

Поки що діти не підпадають під вакцинацію. Коли будемо мати рекомендації #МОЗ, тоді будемо вести бесіди з батьками щодо тих чи тих тенденцій.

Нагадаємо, що третина українських батьків готові підтримати вакцинацію від COVID-19 дітей віком від 12 до 17 років.

Чтайте також:  "Проводьте час якісно". Три приклади з життя, які спростовують популярний метод виховання дітей

Джерело.


Повернутись вверх