facebook

Спеціальності, на які потрібно проходити творчий конкурс

Творчий конкурс (випробування з фізичної підготовки) – це форма вступного випробування для вступу для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра на основі повної загальної середньої освіти, яка передбачає перевірку та оцінювання творчих та/або фізичних здібностей вступника.

 

Для вступників на бюджет творчі конкурси проводяться в кілька потоків з 1 по 13 липня 2021 року включно, за графіками, що затверджені правилами прийому закладу вищої освіти, який проводить творчі конкурси.

У період з 14 по 23 липня заклади вищої освіти можуть проводити додаткові сесії творчих конкурсів для вступників на контракт.

Механізми реєстрації на творчі конкурси, дати та час проведення творчих конкурсів визначаються закладами вищої освіти та публікуються на офіційному сайті навчального закладу.

У творчих конкурсах мають право брати участь особи, які здобули повну загальну середню освіту або завершують її здобуття до 10 липня 2021 року, що підтверджується відповідним документом або довідкою закладу середньої освіти.

Творчі конкурси проводяться при вступі на спеціальності:
Архітектура та містобудування
Аудіовізуальне мистецтво та виробництво
Дизайн (спеціалізація «Графічний дизайн»)
Дизайн (спеціалізація «Дизайн одягу (взуття)»)
Дизайн (спеціалізація «Дизайн середовища»)
Дизайн (спеціалізація «Промисловий дизайн»)
Музичне мистецтво
Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація
Сценічне мистецтво
Фізична культура і спорт
Хореографія.
Випробування з фізичної підготовки (у вищих військових навчальних закладах (закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання), військових навчальних підрозділах закладів вищої освіти) проводяться при вступі на спеціальності:

Чтайте також:  "Молодець! Тепер поклади ручку на парту". Британська експертка назвала головні помилки вчителів в Україні під час навчання дітей

Безпека державного кордону
Військове управління (за видами збройних сил)
Державна безпека
Забезпечення військ (сил)
Національна безпека (за окремими сферами забезпечення і видами діяльності);
Озброєння та військова техніка
Пожежна безпека
Правоохоронна діяльність.

Джерело.


Повернутись вверх