facebook

Визначено порогові бали тестів пробного ЗНО

Українським центром оцінювання якості освіти визначено порогові бали тестів пробного ЗНО, що було проведено у квітні цього року.

 

Пороговий бал визначає мінімальну кількість тестових балів, яку має набрати учасник тестування під час роботи над тестом.

Використовуючи зазначену інформацію, кожен учасник тестування може оцінити власний рівень підготовки з визначеного навчального предмета напередодні основної сесії зовнішнього оцінювання.

Порогові бали пробного ЗНО 2021 року
українська мова – 17 тестових балів з 74 можливих (із них 20 балів за написання власного висловлення);
українська мова та література – 28 тестових балів зі 116 можливих (із них 26 балів за написання власного висловлення і виконання завдань відкритого типу);
історія України – 26 тестових балів з 94 можливих;
математика – 12 тестових балів з 67 можливих;
біологія – 24 тестових балів з 82 можливих;
географія – 25 тестових балів з 90 можливих;
хімія – 13 тестових балів з 74 можливих;
фізика – 13 тестових балів з 64 можливих;
іноземні мови (англійська, французька, німецька, іспанська) – 18 тестових балів з 72 можливих (із них 14 балів за написання власного висловлення).
Результати учасників тестування за шкалою 1-12 та шкалою 100-200 балів розміщені на персональних сторінках учасників пробного ЗНО.

Чтайте також:  Від "камер зберігання" до місць розвитку: в Україні готують масштабну реформу дитячих садків

Для підготовки до тестування учасники ЗНО можуть скористатись дистанційною підготовкою на безкоштовній платформі ЗНО-онлайн, де розміщені всі тести всіх років. Більшість завдань тестів містять ґрунтовні коментарі до правильних відповідей.

Для отримання оперативної інформації про проведення ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.

Джерело.


Повернутись вверх