facebook

Мати обурилася дрес-кодом вчителів – діти відволікаються: “Вся школа знала, якого кольору сьогодні труси”

Мати обурилася дрес-кодом вчителів – діти відволікаються: “Вся школа знала, якого кольору сьогодні труси”

Мати поскаржилася на недисциплінованість вчителів

На сторінці спільноти “Батьки SOS” в соціальній мережі Facebook з’явилася публікація, в якій розповідається про те, як же зробити так, щоб вчителі стали більш дисциплінованими.

Одна з жінок, Олена Парфьонова, не має більше сил мовчати. Адже є лише одна умова для дисциплінованості вчителів – це введення для них форми.

Вона пише, що необхідно негайно приймати нормативний акт, жорстко Регламент колір/фасон форми, а також довжину спідниці певного виробника. Також вчителькам потрібно заборонити носити штани. Жінка уточнила, що можна розробити положення наказом Міністерства освіти і науки України.

“I назвемо це все дрес-код, а то хто як хоче, так на роботу і приходить – недисципліновані, а звідси всі біди-діти відволікаються і не вчаться”, – йдеться в публікації.

Однак не всі користувачі підтримали цю ініціативу: “Як мені сподобалася фраза: “Довжина спідниці певного виробника”. А давайте вчителів одягнемо в паранж. Маячня повна!”, “Шкільна форма для вчителя? Серйозно? Для чого це взагалі і в чому сенс? Ми в якому часі застрягли?”, “Собі введіть дрес код!!! Вчителі – не люди??????”, – написали користувачі в коментарях.

Чтайте також:  "Молодець! Тепер поклади ручку на парту". Британська експертка назвала головні помилки вчителів в Україні під час навчання дітей

Джерело.


Повернутись вверх