facebook

Дівчата-підлітки з Київщини пожартували й повідомили про замінування чернігівської школи

Наразі триває досудове розслідування провадження й на батьків чекає штраф або арешт, або обмеження волі.

Інформує Всеосвіта.

Нещодавно, 19 березня, на лінію 102 надійшло повідомлення про замінування Чернігівської загальноосвітньої школи І-III ступенів № 13. Як виявилося, повідомила про замінування дівчина-підліток з Київщини. Про це доповіли на офіційному порталі національної поліції Чернігівської області.

Одразу після отримання повідомлення на місце події негайно виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група, фахівці поліцейського вибухотехнічного підрозділу, кінолог зі службовим собакою, але в ході обстеження жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів не було виявлено.

Тим часом кримінальна поліція встановила, що до неправдивого повідомлення про мінування школи причетна малолітня мешканка міста Бориспіль й вона у скоєному зізналась. Школярка пояснила, що напередодні побилась об заклад з подругою. За умовами парі, котра програє – телефонує до поліції з фейковим повідомленням.

Чтайте також:  "Інакше діти виїдуть разом із батьками". У МОН назвали мету №1 у школах Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра і Миколаєва

Джерело.


Повернутись вверх