facebook

“Малозабезпечені” та “свині”: як розвинувся скандал через батьківські внески в Кривому Розі

У Кривому Розі на Дніпропетровщині розгорівся скандал. Тут мати одного зі старшокласників з образами накинулася на тих учнів, що не захотіли вносити гроші на подарунок вчительці. Доливає олії у вогонь і те, що її висловлювання потрапило в мережу. Нові подробиці інциденту – читайте далі.

Такий прикрий випадок трапився в 11 класі Криворізької загальноосвітньої школи №1. У батьківському чаті мати одного з учнів висловила своє ставлення до тих, хто не здав 250 гривень на подарунок вчительці. Зокрема, назвала їх “свинями” та “малозабезпеченими”.

Особисто я не хочу, щоб моя дитина сиділа за одним столом з “малозабезпеченими”. Якось їх занадто багато. Я – за відпочинок і будь-який “кіпіш” дітей нормальної половини класу. А годувати “свиней” та їх спонсорувати не збираюся,
– написала користувач “ЕленКа”.

 

 

Який розвиток отримали події далі
Один із батьків зробив скриншоти заяв жінки та опублікував в мережі. Повідомлення миттєво розійшлося криворізькими групами. І скандал отримав розголос.

Але, замість того, щоб перепросити за свої грубі висловлювання та дискримінацію учнів, а також їхнів батьків, “ЕленКа” почала шукати того, хто опублікував листування. До неї долучилися й інші батьки, повідомляє “РБК-Україна”.

Випускний в її дитини буде незабутнім”, “Тв*рино, чим тобі не догодив класний керівник?”, “Переведи свого гнид***ку до іншої школи!”,
– прідтримали скандальну матусю інші батьки.

Чтайте також:  Коли розпочнуться літні канікули: коментар МОН

 

 

 

Джерело.


Повернутись вверх