facebook

Вчителька пострибала на парті заради революції: ось як потрібно любити свою роботу

У Рівненській області вчителька захопилася під час уроку і влізла на парту. Відповідне відео опублікували на сторінці “rivne_1283″у соцмережі Instagram.

Викладачка Олександрійського ліцею розповідала учням матеріал про революцію і злегка захопилася, в результаті чого влізла на парту. Школярі не могли упустити цей момент і зняли все на відео.

На опублікованому відео можна помітити вчительку, яка стоїть на парті перед учнями і розповідає матеріал. Після цього вона злізла з парти і обійшла її навколо.

https://www.instagram.com/p/CLoCx6QgzI6/?utm_source=ig_embed

Користувачі соціальних мереж підтримали вчительку — вони схвалюють оригінальне проведення уроку.

Класна вчителька! Потрібно реально любити свою професію, щоб розповідати з такими емоціями вірші. Я б з радістю ходив би до неї на уроки, — пише один з користувачів.

Самі учні також заявили, що схвалюють оригінальний підхід проведення уроку. Навіть найскладніші теми викладає педагог викладає зрозуміло, заявляють вони. Натомість деякі користувачі побоюються, що після опублікованого поста вчительці загрожує звільнення. А є й такі, хто негативно сприйняв «революційний» метод ведення уроку.

Реакція соцмереж. Скріншот: Instagram

Реакція соцмереж. Скріншот: Instagram

Чтайте також:  "Інакше діти виїдуть разом із батьками". У МОН назвали мету №1 у школах Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпра і Миколаєва

Джерело.


Повернутись вверх