facebook

27 лютого 2021 року відбудеться перший етап сертифікації — незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Цьогоріч успішно пройшли реєстрацію для участі в сертифікації 1755 учителів початкових класів.

27 лютого 2021 року відбудеться перший етап сертифікації – незалежне тестування фахових знань та умінь учителів початкової школи.

Метою сертифікації є виявлення та заохочення педагогічних працівників з високим рівнем педагогічної майстерності, які володіють методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяють їх поширенню.

Педагогічні працівники беруть участь у сертифікації виключно на добровільних засадах і можуть відмовитися від участі на будь-якому її етапі.

19 лютого в «Кабінеті учасника сертифікації» було розміщено листи-виклики, у яких зазначено адреси пунктів проведення незалежного тестування.

В УЦОЯО порадили учасникам сертифікації завчасно роздрукувати лист-виклик: цей документ обов’язковий для допуску до пункту тестування. Також необхідно взяти паспорт або інший документ, що посвідчує особу.

З 10:15 до 10:50 здійснюватиметься допуск учасників сертифікації до пунктів тестування

Об 11:00 почнеться іспит.

В УЦОЯО нагадали, що зміст тесту визначений Програмою незалежного тестування. Орієнтовний розподіл завдань відповідно до розділів/підрозділів Програми і схема нарахування балів за виконання тестових завдань затверджено наказами Українського центру оцінювання якості освіти. Тест укладено українською мовою. Він містить 100 завдань, на виконання яких відведено 180 хвилин.

Чтайте також:  Чи здатні раби навчити свободи?

Джерело.


Повернутись вверх