facebook

Учні 1-4 класів навчатимуться очно навіть попри «червону зону», – Сергій Шкарлет

Те ж стосується дитячих садків та спеціальних закладів освіти.

Інформує Всеосвіта.

Учні 1-4 класів навіть в умовах впровадження «червоної зони» навчатимуться очно. Те ж стосується дитячих садків та спеціальних закладів освіти. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міністр освіти Сергій Шкарлет:
У разі встановлення «червоного» рівня епідемічної небезпеки продовжуватимуть роботу дитсадки та спеціальні заклади освіти, учні 1-4 класів навчатимуться у звичному режимі. Для всіх інших здобувачів освіти запроваджуватиметься дистанційне навчання.
Він додав, що його позиція щодо очного навчання учнів початкової школи залишається незмінною.

Нагадаємо, що уряд продовжив адаптивний карантин в Україні до 30 квітня. Карантинні обмеження почнуть діяти з 22 лютого з подальшим встановленням епідемічних зон.

З 22 лютого вся територія України буде віднесена до «жовтої зони».

Так, відповідно до «жовтого» рівня епіднебезпеки, забороняється відвідування закладів освіти здобувачами освіти в разі, коли на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим діагнозом COVID-19 перебуває понад 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти. Також заборонено проведення масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі здобувачів освіти з більш ніж однієї групи/класу та за присутності глядачів (відвідувачів).

Чтайте також:  Реформа старшої школи: в МОН назвали три вагомі причини переходу на 12-річну систему освіти

Джерело.


Повернутись вверх