facebook

Школа в умовах пандемії: МОН розробило прикладний інструмент для шкіл та профтехів

Онлайн-порадник допоможе керівникам і педагогам оцінити готовність закладів до вирішення викликів, пов’язаних із COVID-19.

Інформує Всеосвіта.

Міністерство освіти і науки України презентувало інтерактивний порадник «Школа в умовах пандемії». Онлайн-інструмент допоможе оцінити готовність закладу прийняти виклики, пов’язані з коронавірусом та ефективно забезпечити неперервну якісну та інклюзивну освіту в умовах кризи, піклуючись про безпеку, фізичне та емоційне здоров’я учнів.

Порадник передбачає тематичне опитування керівників і педагогів щодо роботи закладів в умовах пандемії.
Ваші відповіді на запитання анкети не лише допоможуть Вам та Вашим колегам створити стійкіший до викликів заклад освіти, вони допоможуть міжнародним організаціям з’ясувати наявні потреби для ефективного планування підтримки, а також сприятимуть удосконаленню державної політики щодо реагування на виклики пандемії Covid-19 та мінімізації її негативних впливів на освітній процес, – зазначено у онлайн-виданні.
Порадник «Школа в умовах пандемії» створено міжнародними експертами з урахуванням вітчизняних рекомендацій та з використанням матеріалів ЮНІСЕФ, ВООЗ та інших міжнародних організацій.

Розробники порадника радять залучити до роботи з ним колег, зокрема заступників директора, шкільних психологів, соціальних педагогів та вчителів. Так педагогічний колектив зможе надати додаткову інформацію та цінний зворотний зв’язок.

Чтайте також:  Його величність середній бал: підсумки по-модному

Джерело.


Повернутись вверх