facebook

У Запорізькій області школярки отруїлися алкоголем

У Запорізькій області у школі №3 міста Вільнянськ дві школярки отруїлися алкоголем. Їх ушпиталили до місцевої лікарні. Про це повідомляє РІА Мелітополь.

 

Інцидент стався вчора, 1 лютого. Як повідомляє видання, зі школи дівчаток виносили на ношах. Вони виявилися ученицями одного класу. Постраждалі розповіли, що отруїлися пиріжками, які придбали у магазині поруч зі школою. В свою чергу, свідки стверджують, що від школярок добряче тхнуло алкоголем. Інформацію про отруєння дітей алкоголем підтвердили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області. До правоохоронців звернулися медики районної лікарні, які розповіли, що з місцевої школи до них доправили двох дівчат з попереднім діагнозом “алкогольне отруєння”.

Співробітники ювенальної превенції склали протоколи відносно батьків дівчат за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей). “Зараз встановлюється звідки у дітей алкогольні напої для вирішення питання про притягнення працівників торгівлі, які здійснили продаж алкогольних виробів неповнолітнім. Сьогодні, 2 лютого, у навчальному закладі пройдуть батьківські збори, на яких ювенальні поліцейські проведуть профілактичну бесіду щодо посилення батьківської уваги за поведінкою дітей”, – розповіла ТСН.ua речниця Нацполіції Запорізької області Олена Лебединська.

Чтайте також:  Яку зарплату отримує учитель без стажу

Джерело.


Повернутись вверх