facebook

«Ми проти дистанційного навчання»: у Вінниці батьки вийшли на протест проти онлайн-освіти

Окрім батьків у мітингу взяли участь і бабусі з дідусями.

Інформує Всеосвіта.

Вінниці відбулася акція проти дистанційного навчання. Батьки зібралися на мітинг, щоб висловити своє невдоволення онлайн-освітою. Про це повідомляє видання «Суспільне мовлення України».

«Ми проти онлайн-навчання», «Мої діти – моя відповідальність», «Ні онлайн-освіті» – з такими закликами на плакатах мітингувальники зібралися під стінами міської ради.
У мене робота з 9 до 18:00, вдома з дитиною залишається бабуся, їй важко опанувати комп’ютер та допомогти дитині. Тому, найкраще рішення – це жива школа, – розповіла учасниця акції Людмила Романчук.
Крім батьків у мітингу взяли участь і бабусі з дідусями, яким доводить робити уроки з онуками, поки батьки зайняті на роботі.
Через те, що батьки працюють, уроки із внуком-п’ятикласником вчу я. Досить часто зникає інтернет-зв’язок і увага онука розсіюється, а пояснити тему предмета я не можу, – поскаржилась бабуся Галина Симчук.
Акція пройшла у неділю і тривала близько години. Звернення до міськради не передавали, сказала вінничанка Анна Корніюк, однак батьки сподіваються, що їх почують.

Фото взяті з порталу «Суспільне мовлення України»

Чтайте також:  Чому остання парта поводиться погано?

Джерело.


Повернутись вверх