facebook

МОН внесло кандидатури на посаду директора ІМЗО

Результати голосування мають бути подані Міністерству освіти і науки не пізніше до 20 січня

Міністерство освіти і науки внесло трьох претендентів на посаду директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Згідно з рішенням Міністерства освіти на посаду директора інституту претендує в.о. директора Інституту модернізації змісту освіти Євген Баженков.

Також на посаду директора запропонована кандидатура проректора з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Київського національного університету будівництва і архітектури Володимира Ткаченка.

Третім кандидатом на посаду директора інституту став доцент кафедри історії та права Донецького національного технічного університету Микола Нікульчев.

Директор Інституту модернізації змісту освіти має бути обраним на зборах колективу наукових працівників шляхом таємного голосування.

Строк обрання на посаду не має  бути більшим п’яти років. Одна і та сама особа не може бути керівником інституту більше двох строків.

Протокол про підрахунок голосів за результатами голосування на виборах директора інституту має бути поданий Міністерству освіти і науки не пізніше до 20 січня.

Чтайте також:  Для учнів, які зараз переходять у 7 клас та молодше, навчання триватиме 12 років

Джерело.


Повернутись вверх