facebook

Моя порада – сумнівайтеся: Зеленський звернувся до дітей та молоді на онлайн-форумі

Моя порада – сумнівайтеся: Зеленський звернувся до дітей та молоді на онлайн-форумі
18 грудня пройшов Всеукраїнський онлайн-форум Національної ради дітей та молоді. Він присвячений підвищенню рівня мотивації підлітків та розвитку лідерських якостей. У заході взяв участь і Президент України Володимир Зеленський.

Також в онлайн-форматі взяли участь відомі мотиваційні тренери, підприємці, блогери, співаки та інші зіркові гості розповідатимуть про розвиток лідерства та комунікаційних навичок, підприємницького мислення та блогінгу.

До форуму долучився і президент Володимир Зеленський. Він звернувся до дітей та молоді та поділився порадами.

“Ви чули десятки промов, лекцій і тренінгів, тож чим вас здивувати? Чи зможу я бути оригінальним і дійсно корисним? Як краще звертатися до вас – юних та прогресивних, але водночас серйозних, успішних і вже майже дорослих? Хлопці та дівчата? Guys? Можливо, пані та панове?”, – почав Зеленський.

Після цього президент запитав, чи можливо йому потрібно вживати слова “тік-ток”, “вайб”, “рофл”, щоб не здаватися динозавром, або ж “стріляти” науковими термінами, як ходяча Вікіпедія?
Забагато сумнівів, чи не так? Хтось, напевно, подумав: а це точно мотиваційна промова? Насправді це й буде моя перша порада вам. Щойно ви побачили, що вагання, нерішучість, невпевненість заважають і гальмують – вони “з’їдають” ваш час та енергію для руху до мети,– запевнив Зеленський.
Тож перша порада президента – не вагайтесь, не звертайте зі шляху та впевнено йдіть до кінця.

Чтайте також:  За яких умов можна призупинити дію трудового договору?

“Насправді не зовсім так. Бо моя друга порада – сумнівайтесь. Навіть коли рішення здається очевидним, ідея – стовідсотковою, інформація достовірною. Адже все може виявитися зовсім навпаки. Тому – сумнівайтесь”, – наголосив очільник держави.

Зеленський пояснив, що парадокс у тому, що людині можуть заважати як постійні сумніви, так і надмірна самовпевненість.

За його словами, щоб зрозуміти, як саме діяти, треба пройти власний шлях – з перешкодами, стінами, скепсисом, зачиненими дверима та розставленими граблями. На них обов’язково доведеться наступити й набити свої ґулі.
Генрі Форд і Стів Джобс, Сергій Корольов і Борис Патон стали собою без лекцій на Тедексі і навіть без історій успіху. У кожного з них був свій унікальний шлях у підручники з історії. Впевнений – і у вас також. Ваше покоління є надією України,
– зауважив Зеленський.
Звернення Зеленського до дітей та молоді: дивіться відео


Що відомо про Всеукраїнський онлайн-форум Національної ради дітей та молоді?
Щороку проходить Всеукраїнський Форум Ради, який об’єднує дітей та молодь з усієї України. Цього року через карантин форум відбувався онлайн. Мета заходу: мотивувати дітей та молодь перетворювати виклики 2020 року на можливості у 2021 році.

Чтайте також:  Позапланові перевірки шкіл і садочків в Україні: голова ДСЯО натякнув, кому готуватись і що їх чекає

Форум присвячений підвищенню рівня мотивації дітей та молоді до розвитку навичок для успішного життя. Зазначимо, що у форумі взяли участь лідери шкільного самоврядування, учні 8-11 класів звичайних шкіл та шкіл-інтернатів.

Джерело.


Повернутись вверх