facebook

Після кожного завдання з’являється порнографічне фото. Контрольна робота 18+: викладач розробив тест для студентів

Наразі при університеті створено комісію для аналізу прецеденту.

Інформує Всеосвіта.

Студенти університету «Львівська політехніка» під час виконання контрольної роботи з дискретної математики побачили на екрані зображення відвертого порнографічногохарактеру. Як виявилося, викладач Дмитро Зербіно самостійно розробив таку контрольну і стверджує, що вона відповідає «Японській методиці», відповідно до якої від навчання потрібно отримувати задоволення.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці написала львів’янка Наталія Кіндратів:
Уявіть собі: ви першокурсник, складаєте контрольну з дискретної математики за допомогою програми, яку для цього розробив викладач. І от після відповіді на кожне питання на екрані з’являється порнографічне зображення.
Журналісти «Всеосвіти» звернулися до авторки допису для з’ясування деталей. Наталія Кіндратів у відповідь надіслала відео, відзняте одним зі студентів під час роботи над нестандартною контрольною роботою. На скріншотах можна побачити, що після виконання завдання на екрані комп’ютера з’являється фото повністю оголеної жінки:

З метою дотримання моральних норм фото були трішки розмиті.

Водночас користувачі мережі фейсбук підтримують педагога і його методи викладання:
Прекрасний педагог. Сама проходила цей екзамен, можна вибрати варіант без еротики. У мене висвітлювались гарні краєвиди. Викладач дуже добра людина, завжди допомагав і йшов на зустріч. Як можна такі дурниці писати і гордитись цим, навіть не знаючи людини, – написала в коментарях Ольга Ульванська.
Інші користувачі також не бачать у цій ситуації нічого дивного:

Чтайте також:  Для студентів все радикально зміниться: Рада ухвалила новий закон – доведеться змиритися

Журналісти звернулися й до пресслужби університету. Там підтвердили факт інциденту й повідомили, що для об’єктивного аналізу ситуації створили робочу групу, до складу якої увійшли представники з етичної комісії вишу. Крім того, роботу програми цього викладача зупинили, а весь контент сумнівного змісту вилучили.
Комісія проаналізує методику викладання, візуальний контент, який використовувався під час виконання контрольної роботи. У разі підтвердження вказаних фактів буде вжито відповідні заходи, – розповіли у пресслужбі університету.
У виші додали, що наразі викладача тимчасово відсторонено від роботи в університеті.

Джерело.


Повернутись вверх