facebook

На Львівщині вчителька побила шестикласника (відео)

В сільській школі Жовківського району с. Потелич, вчителька декілька разів вдарила учня 6 класу, за те, що він грубо висловився в її сторону. Педагога відсторонили від роботи, а у школі триває розслідування цього випадку.

Про це повідомляє “Zaxid.net”

«Інцидент трапився у четвер, 3 грудня, під час перерви між уроками. Кілька учнів 6-А класу билися у коридорі, на що відреагувала вчителька української мови і літератури Надія Патлика. Вона розборонила учнів, після чого зайшла за ними у кабінет 6-А класу. За словами директорки, один з учнів у грубій формі крикнув на вчительку: «Вийди звідси! Чого ти прийшла?», – розповіла директор Потелицької школи Світлана Ковальчук.

Після висказування учня, вчителька вдарила школяра кілька разів долонею в потиличну зону. Однокласники учня зняли інцидент на відео і поширили у соціальних мережах. На поширеному відеозаписі видна, як педагог шарпає учня, після чого декілька раз б’є його в затиличну зону та кричить на нього. На відеозаписі частина слів незрозуміла.

«Яке ти маєш право? Я підійшла вас розборонити Правда? А нє ти маєш до мене говорити «Чого ти сюди прийшла?». Я знаю, чого я прийшла!», – зокрема, крикнула педагог Надія Патлика.

Чтайте також:  Молодим ученим та докторам наук виплачуватимуть щорічні гранти

Директор школи також повідомила, що вчительці оголошено догану та тимчасово відсторонено від виконання функціональних обов’язків.

Джерело.


Повернутись вверх