facebook

Коли і як в Україні будуть повертати гроші за пробне ЗНО: детальна інструкція по отриманню

З середи, 1 липня, в Україні розпочинають повертати учасникам пробного ЗНО кошти, які вони раніше сплатили за участь у тестуванні.

Про це повідомляє “Апостроф” з посиланням на прес-службу МОН.

Кошти повертатиме міністерство спільно з ПриватБанком, тому потрібна карта саме цього банку, іншого не підійде.
Як оформити банківську карту
У разі, якщо в учасника немає картки ПриватБанку, то необхідно звернутися до будь-якого відділення та оформити її, з собою потрібно мати паспорт або електронну ID-картку. Неповнолітні учасники пробного ЗНО також можуть оформити картку ПриватБанку.

Оформити її бажано якомога швидше. Однак якщо зараз немає змоги потрапити до банку, є час до кінця листопада – програма повернення коштів діятиме до 1 грудня 2020 року.

У МОН наголошують, що, якщо при реєстрації на пробне ЗНО учасник вказав не свій номер телефона, а батьків чи номер змінився, то потрібно зайти у сервіс визначення результатів на сайті УЦОЯО та змінити основний номер телефону на той, що прив’язаний до картки.

Нагадаємо, тимчасово виконуюча обов’язки міністра освіти і науки України Любомира Мандзій заявила, що до проведення зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) в Україні все готово, і воно відбудеться в безпечних умовах.

Чтайте також:  9 років школи - і в ПТУ: 11 класів скасовують, як тепер навчатимуться наші діти

Джерело.


Повернутись вверх