facebook

МОН закликає вчителів провести урок про права дитини: деталі

МОН закликає вчителів провести урок про права дитини: деталі
Міністерство освіти і науки разом з ЮНІСЕФ пропонує вчителям долучитися до всеукраїнської ініціативи і провести “Найбільший урок у світі” про права дитини. Окрім того, за участь можна буде виграти подарунки.

Такий урок радять організувати до святкування річниці Конвенції ООН про права дитини 20 листопада, повідомляє пресслужба МОН.

Як проводити урок про права дитини
Матеріали для уроку від ЮНІСЕФ можна знайти на платформі EdEra. Урок розрахований на учнів 5-8 класів, але вчителі початкових та старших класів також можуть провести урок про права дитини, адаптувавши матеріал.

Якщо у вчителів не може організувати урок у класі або в онлайн-режимі, можна надіслати учням відео “Онлайн-урок “Знаю права і змінюю світ” для самостійного опрацювання. Знайти його – можна за посиланням.

Сертифікати та розіграш подарунків
Всі учасники уроків тримають сертифікати, а також візьмуть участь у розіграші 75 сувенірів від ЮНІСЕФ. Зареєструватися варто до 19 листопада 2020 року, а зробити це можна за посиланням.

Що робити, щоб взяти участь у розіграші подарунків:

  • зробити фото під час або наприкінці уроку разом з учнями;
  • опублікувати їх у фейсбуці з хештегом #Найбільший_урок_у_світі та #Знаю_права_і_змінюю_світ.

Додамо, що нещодавно Міносвіти спільно з ЮНІСЕФ Україна розробили контент-платформу з розвитку дошкільнят НУМО. Вона надаватиме конкретні методики, вправи для розвитку певних навичок та інформацію про гармонійне спілкування з дитиною тощо.

Чтайте також:  Вчителька початкових класів за допомогою пластирів пояснила дітям, що таке справедливість, і стала зіркою мережі

Джерело.


Повернутись вверх