facebook

“Це не вихід”: Львів відмовляється виконувати карантин вихідного дня – Андрій Садовий

Мер Львова заявив, що не буде виконувати карантин вихідного дня.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що введення «карантину вихідного дня» – це спроба уряду коштом малого та середнього бізнесу показати хоч якісь дії. Але саме ці дії, на думку мера, можуть стати результатом додаткових проблем в сім‘ях людей, по яких пандемія і так вдарила найсильніше.

Можна ще зробити карантин «обідньої перерви», чи карантин по парних і непарних. Але все це – абсурд, – написав мер Львова на своїй сторінці у фейсбуці.

На його думку, люди чекають не чергових заборон, а впевненості, що в державних лікарнях є спеціально облаштовані місця і що у випадку біди вони отримають кисень:

Єдине, про що прошу львів‘ян – утримайтесь на певний період від гучних святкувань. Відмову від масових весіль та ювілеїв можна пережити. Робити політичні мітинги – теж безвідповідально. Виборці й без них розберуться, хто є хто. Бережіть себе та близьких!

Нагадаємо, сьогодні, 11 листопада, Кабінет Міністрів України під час засідання ухвалив рішення щодо впровадження «карантину вихідного дня». Ці обмеження впроваджуються задля запобігання поширенню COVID-19 на території України.

Чтайте також:  Українська вчителька запропонувала скасувати похвальні листи в початковій школі: нагороди треба давати всім

Джерело.


Повернутись вверх