facebook

Дистанційне стажування від освітньої платформи ELPD

Приєднуйтесь до платформи ELPD та пройдіть стажування, які сприятимуть педагогічній та науковій діяльності

Пандемія covid-19 стала поштовхом для пошуку нових шляхів набуття нових знань, удосконалення процесу обміну досвідом з іноземними колегами та взагалі переходу на новий рівень опанування сучасних викладацьких методик для підтримання високого професійного рівня та відповідності сьогоденним реаліям.

Тепер для педагогів та викладачів вже недостатньо просто бездоганно володіти матеріалом програми та мати декілька наукових статей та тез конференцій у своїй науковій скарбничці. Аби інтегруватися в міжнародний простір та позиціонувати себе як висококваліфікованого та компетентного викладача, необхідною є реалізація наукових проектів, що мають теоретичне та практичне значення, у форматі публікацій із закордонними колегами та участь у міжнародних стажуваннях.

Швидке реформування законодавства в галузі освіти, стрімкий розвиток новітніх технологій та необхідність крокувати в ногу з часом потребують багато часу для аналізу та вивчення таких змін, а тому зумовлюють пошук ресурсів, де найголовніші моменти можна відстежувати швидко та доступно.

ELPD є одним із них, оскільки команда ELPD завжди відповідально підходить до процесу організації матеріально-технічної бази проведення стажувань та підбору спікерів. У проектах ELPD завжди беруть участь топові спікери, що ідеально розуміються на тематиці вебінару та можуть відповісти на всі запитання слухачів.

Чтайте також:  Кількість вчительських ставок з 2021 до 2023 року скоротилася на 8%: результати дослідження

Ви можете приєднатися до освітньої платформи ELPD та пройти стажування, які точно стануть у пригоді у Вашій науково-педагогічній та науковій діяльності.

На даний момент пропонується такий перелік стажувань:

  • Онлайн-стажування для викладачів на базі Університету Collegium Civitas, що відбудеться з 09 листопада до 18 грудня 2020 року. Ця програма розрахована на педагогічних і науково-педагогічних працівників ВНЗ I – IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, які бажають за участі найкращих спікерів з Collegium Civitas і не тільки поглибити свої знання у питаннях організації викладання та робота науковців під час пандемії covid-19, ефективного спілкування в полікультурному середовищі та культурній компетенції, організації освіти в Польщі та інших питаннях інтернаціоналізації вищої освіти. Під час стажування учасники будуть мати унікальну можливість поспілкуватися та перейняти неоціненний досвід від директора Національного агентства програми Еразмус +, ректора Collegium Civitas, проректора з міжнародних відносин Collegium Civitas та інших визначних лекторів.
  • Дистанційне стажування для викладачів юридичних дисциплін, період навчання охоплює 09 листопада – 18 грудня 2020 року. На стажування Ви дізнаєтесь багато цікавого про розвиток польської системи вищої освіти та перспективи її вдосконалення, поглиблено вивчите питання міжнародного університетського співробітництва та сучасні стандарти освіти на юридичному факультеті, розглянете бар’єри та найкращі практики у галузі доступу до вищої освіти для людей з обмеженими можливостями з точки зору студентів та персоналу та отримаєте можливість опублікувати свої наукові матеріали у виданнях бази Scopus. Топові спікери поділяться з Вами секретами методології отримання грантів та техніками, що допоможуть полегшити процес підготовки до публікації результатів досліджень у престижних наукових журналах. Після завершення стажування, учасники отримають сертифікат про проходження стажування, який є документом, що підтверджує проходження стажування у науковій установі в країні, яка входить до Європейського Союзу, на здобуття звання доцента, професора і старшого дослідника.
  • Міжнародне дистанційне науково-педагогічне стажування працівників закладів загальної середньої освіти, що відбудеться з 15 листопада по15 грудня 2020 року. На вебінарах будуть розкриті питання принципів організації системи середньої освіти в Європі, інноваційних методів навчання та дистанційної освіти, у тому числі в області оцифровки та застосування арт-терапії в освіті. Під час стажування учасники матимуть можливість отримати поради у впровадженні інноваційних методів у викладацьку діяльність від засновника хмарної школи та Флагманської школи Microsoft, а також перейняти досвід промоутера використання настільних ігор, активізації ігор та творчих методів у навчанні та поєднання офлайн з Інтернетом та експерта, тренера та наставника багатьох навчальних закладів.
Чтайте також:  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул

Освітня платформа ELPD – Ваш ключ до успішної професійної діяльності!

Джерело.


Повернутись вверх