facebook

У МОН прохають організувати дистанційне навчання на наступні два тижні

Сергій Шкарлет закликав владу на місцях перевести школи на дистанційне навчання.

Т. в. о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет висловив занепокоєння з приводу розповсюдження коронавірусної хвороби та закликав місцеву владу перевести школи на дистанційну форму навчання на найближчі два тижні. Про це він написав у своєму телеграм-каналі.

Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька — знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей, — написав Сергій Шкарлет.

Він додав, що знає і розуміє, що питання організації навчання вирішують на місцях. Але важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно.

Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО, — зазначав Сергій Шкарлет.

Т. в. о. міністра освіти відзначив, що розуміє всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. І що ці виклики намагається долати весь світ. Він акцентує увагу на тому, що найголовніше — не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей.

Чтайте також:  "Діти знають, хто їхній ворог". Молодий вчитель Руслан Циганков – про дружбу з учнями, проблеми освіти і прапор Росії...

Джерело.


Повернутись вверх