facebook

Ірина Фаріон померла у лікарні, – пресслужба Першого медичного обʼєднання Львова.

Ірина Фаріон перебуває у глибокій мозковій комі, – лікарка Першого ТМО Львова
За словами керівниці анестезіологічної служби Першого ТМО Львова Наталії Матолінець, ексдепутатка Ірина Фаріон перебуває у глибокій мозковій комі на штучній вентиляції легень

Про це повідомляє пресслужба Першого ТМО Львова, передає “Еспресо.Захід“.

“Сьогодні близько 20:00 до нас у відділення невідкладної медичної допомоги лікарні святого Пантелеймона поступила пацієнтка Ірина Фаріон в критичному стані із ознаками відкритого проникаючого вогнепального поранення голови, – говорить Наталія Матолінець. – Стан критичний: глибока мозкова кома, штучна вентиляція легень. Пацієнтці відразу проведена комп’ютерна томографія всього тіла і пацієнтку взято в операційну. Станом на зараз проведена операція первинної хірургічної обробки рани голови і пацієнтка перебуває на лікуванні, де ми продовжуємо боротися за її життя, роблячи всі необхідні заходи для цього”.
Що відомо про замах на Ірину Фаріон
У п’ятницю, 19 липня, у Львові на вул. Масарика, 3 на професорку Львівської політехніки Ірину Фаріон вчинили замах на життя. Вона у критичному стані, правоохоронці встановлюють обставини злочину.

“Поранену госпіталізовано – зараз медики рятують їй життя. Сьогодні, 19 липня, о 19.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Масарика у Львові невідомий чоловік стріляв у перехожу. Правоохоронці встановили особу пораненої, 60-річної львівʼянки. Її було госпіталізовано з вогнепальним пораненням голови”, – повідомили у поліції.

Чтайте також:  Перед початком нового навчального року школи страждають від дефіциту вчителів через низькі заробітні плати та високі вимоги

Зазначається, що у Львові та на території області проводиться спеціальна поліцейська операція, до якої задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Зловмисника поки не затримано.

 

🕯️Ірина Фаріон померла у лікарні, – пресслужба Першого медичного обʼєднання Львова.

 

Джерело.


Повернутись вверх