facebook

Ідеї ​​для подарунка на День вчителя, які гарантовано здивують

Ідеї ​​для подарунка на День вчителя, які гарантовано здивують

На сьогодні купити хороший подарунок на День вчителя викладачеві – не проблема. Якщо раніше вибір варіантів обмежувався букетом квітів і шоколадкою – зараз є з чого вибрати, при цьому не здаватися банальним. Щоб не помилитися з покупкою і зробити приємність майбутньому володарю, спеціалісти онлайн-магазину “Space Coffee” рекомендують дарувати чай та каву. Такий подарунковий набір вчителю не тільки виявиться корисним, але і дозволить тривалий час насолоджуватися його вмістом.

Як обрати чай і каву на подарунок для вчителя?
Незалежно від того, обираєте ви подарунок вчителю чоловіку або жінці, вам в першу чергу потрібно визначитися з сортом і смаком напою. Щоб не помилитися з вибором, експерти рекомендують звернути увагу на ряд критеріїв:

Склад – хороший напій повинен на 100% складатися з натуральних компонентів, без штучних ароматизаторів і добавок.
Ексклюзивність – подарунок для вчителя повинен бути оригінальним. Експерти рекомендують не купувати звичайні напої, які може дозволити собі кожен – обирайте каву і чай з цікавими нотами.
Специфічність – якщо ви не знаєте смаків викладача, при цьому хочете здивувати його яскравим поєднанням, – обирайте нейтральні купажі. Занадто екзотичні варіанти можуть виявитися не до смаку, в той час як нові нотки дозволять відкрити раніше невідомі горизонти.
Завдяки вищепереліченим порадам вам вдасться придбати оригінальні подарунки вчителям, які запам’ятаються надовго. При цьому їх вартість буде аналогічна красивому букету квітів. Рослина через кілька днів зів’яне, а кава і чай будуть радувати викладача та його рідних кілька місяців.

Чтайте також:  Коли почнуться і закінчаться літні канікули в українських школах

Як красиво оформити чай і каву?
Такі ідеї для подарунка вчителеві, як дарувати каву і чай, самі по собі виглядають цікаво та незвично. Багато виробників випускають спеціальні брендовані серії подарункових наборів. Вони можуть слугувати вже готовим рішенням – вам залишиться лише піднести презент з доречними привітаннями.

Але при покупці роздрібних чайних або кавових упаковок виникає проблема презентабельності і незвичайності рішення. В одиничному варіанті вони будуть виглядати бідно і некрасиво. Для вирішення питання можна задіяти солодке, начиння для приготування напою і навіть посуд. Зібравши набір з різних компонентів, ви не тільки правильно обіграєте центральні елементи, але і зробите подарунок на День вчителя дійсно оригінальним.

Джерело.


Повернутись вверх