facebook

“Я буквально чіплявся за слова”: учасник НМТ-2024 розповів, який предмет найлегший, як йому вдалося набрати прохідний бал без підготовки

“Я буквально чіплявся за слова”: учасник НМТ-2024 розповів, який предмет найлегший на іспиті, та як йому вдалося набрати прохідний бал без підготовки

Український студент Святослав Гонський, який вдруге складав Національний мультипредметний тест, розповів, що найлегшим предметом на іспиті була біологія. Він запевнив, що буквально чіплявся за слова, які йому були знайомі, і обирав відповіді керуючись логікою.

Про це колишній школяр розповів на своєму каналі в Youtube. Як виявилося хлопцеві вдалося набрати прохідний для багатьох університетів.

“Щодо найлегшого – то це напевно біологія. Насправді я біологію не знаю зовсім, але я її склав на 150 балів чи на 140. Я не знаю яким чином, я буквально просто чіплявся за слова, які мені якимось чином були знайомі, і просто на логіку. Я набрав таку кількість балів, для багатьох це може бути достатній прохідний бал для того, щоб вступити на контракт в університет на психолога, лікаря”, – розповів студент.

Він також поділися, що його сусідкою на іспиті була учасниця, яка вступала на лікаря і вона теж запевнила, що тест з біології був простим. Абітурієнтка склала його на 160 балів, і за словами Гонського, не дуже готувалась до нього.

Чтайте також:  В УЦОЯО розповіли, чи збільшиться кількість предметів на НМТ у 2025 році та яким іспит буде після війни

Тож студент запевнив, що ті, хто гарно підготуються, зможуть отримати вищі бали з цього предмету на іспиті та легко впораються з завданнями.

Джерело.


Повернутись вверх