facebook

“Іноді ми помиляємося, це не кінець, не злись на себе”. Відео, як тато заспокоює доньку-підлітка, розчулило мережу

“Іноді ми помиляємося, це не кінець, не злись на себе”. Відео, як тато заспокоює доньку-підлітка, розчулило мережу

Українець Віталій Голоунін, який ділиться перлинами про батьківство, опублікував відео, у якому тато заспокоює доньку-підлітка, коли вона плакала. Чоловік казав дівчинці, що іноді люди помиляються, тож не варто через це злитися на себе. Крім того, він пояснював, що помилки – це хороший урок, аби чомусь навчитися з нього.

На його думку Голоуніна, розмова з дитиною, коли вона переживає різні емоції, зокрема розчарування, дуже важлива. Як він зазначає у дописі в Instagram, дівчинка зробила рішення, яке позбавило її певного привілею, і це далось їй дуже важко. Проте батько дитини зумів пояснити, що це лише невдалий момент, з яким його донька чудово справляється.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Тато Олівії надихає думати (@vitalii.golounin)

“Ти не погана людина. Ти не зробила нічого поганого. Ти зробила те, що вважала правильним в той момент. Іноді ми помиляємось, це нормально. Це частина людського буття, гаразд? Не картай себе за це. Коли ти робиш погані рішення, знаєш, що відбувається? Тоді ми отримуємо чудову нагоду повчитись на них. Але не злись на себе через це. Ти не заслуговуєш на це. Я знаю, що ти сердишся на себе. Це хороший урок, аби навчитись чомусь з нього. Це важко, зростати засвоюючи ці, непрості, уроки. І ти чудово справляєшся. Це не кінець, це просто невдалий момент”, – пояснював чоловік дівчинці.

Чтайте також:  Платне навчання у школі та штрафи за прогули: батьки оніміли від планів зі шкільної реформи

Користувачі соцмережі розчулились від такої реакції батька. Вони підкреслювали, що саме такими мають бути дорослі, у яких є діти.

“Як би мені хотілося, щоб мої батьки саме так зі мною розмовляли. Але їх вже не має, і я сама давно мама та й навіть бабуся. І я відповідальна за те, щоб лікувати та змінювати своє минуле. І просто намагаюсь бути краще”.

“Як мудро та легко батько розмовляє з донечкою. Це заслуговує похвали та взяти собі за приклад на майбутнє, попереду багато різних подій, на які потрібно так само мудро і щиро ділитися з своїми дітьми”.

“Нам в дитинстві пояснювали у іншій формі. Ато і взагалі у батьків не було часу, щоб щось пояснювати. Але є “Я” та моє маленьке майбутнє, і вирішувати тільки нам батькам, як і у якій формі виховувати дітей.Дякую вам за цікавий сюжет/діалог. Це повчально”.

Джерело.


Повернутись вверх