facebook

Вчителі якого предмету найгірше склали сертифікацію: оприлюднили результати

Вчителі якого предмету найгірше склали сертифікацію: оприлюднили результати

Під час проведення сертифікації найгірші результати показали вчителі математики.

Про це повідомили в УЦОЯО.

Перший етап сертифікації успішно пройшли 1436 педагогів.

До наступного етапу допустили 473 вчителів української мови та літератури, а 101 – не склали сертифікацію. Також успішно склали сертифікацію 776 вчителів початкових класів, в той же час – 602 показали негативний результат.

Найгірші результати показали вчителі математики: там допустили далі всього 187 педагогів, в той же час – не склали іспит аж 286 учасників.

Тих учасників сертифікації, які за підсумками цього етапу набрали менше ніж 60% від максимальної кількості тестових балів, уважають такими, що не склали іспиту, відтак їх не допущено до участі в наступному етапі.

Інформацію про допущення чи недопущення до участі в наступному етапі сертифікації 20 березня розмістили в кабінетах учасників сертифікації.

Реєстрація цьогоріч тривала з 15 по 30 січня 2024 року у два етапи: основний (15–25 січня) і додатковий (26–30 січня). Однак педагогічні працівники, які працюють за відповідним профілем за сумісництвом чи суміщенням, та керівники з педагогічним навантаженням взяти участь у сертифікації не змогли.

Чтайте також:  Лісовий анонсував спрощення освітніх програм у школах

Джерело.


Повернутись вверх